Jop Janssen, 28

Confront your difficulties and you find out that you are way tougher

Kies Jop Janssen als coach
4.68 / 5
637 beoordelingen
BodybuildingBurn-outEmotie-etenFeestjesFulltime jobMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessMuziekliefhebberVoetbalWo-niveau
Coaches Jop Janssen

Over coach Jop Janssen

Hi! Ik ben een sociale, breedlachse enthousiasteling met een enorme passie voor fitness, (jouw) persoonlijke ontwikkeling en ‘total human optimization’. Mijn interesse in de mens zorgt ervoor dat ik snel een band met je op en uit kan bouwen. In 2014 begon ik zelf met mijn Personal Body Plan en in 2015/2016 ben ik ook al werkzaam geweest als Personal Body Coach. Ik heb een duurzame lifestyle ontwikkeld en veel mogen leren over balans in de vier pijlers. Deze kennis wil ik graag met jou delen.

Mijn ervaring met training en passie voor mijn eigen ontdekkingsreis hoop ik samen met jou te kunnen delen, door in jouw traject samen te kijken hoe jij het optimale uit jezelf kan halen. Jezelf een duurzame levensstijl aanmeten door patronen te doorbreken en zo de fitste en beste versie van jezelf te worden. Ondanks dat verandering in leefstijl en jezelf verbeteren met vallen en opstaan zal gaan, kan ik je ondersteunen in jouw autonomie en ontwikkeling met mijn aanstekelijke positieve mindset.

Door samen jouw leercurve te volgen en je alle benodigde onderbouwde handvatten te bieden die aansluiten op jouw unieke behoeften creëer jij de gezonde levensstijl die goed zal voelen. In jouw persoonlijke reis sta jij centraal en komt het beste in jou naar boven. Dus wil jij nu écht verandering in levensstijl doormaken, passend bij jou als individu en resultaat voor de rest van je leven? Join my team. Ik zal voor je klaarstaan en we wagen samen de sprong in het diepe, maar jij gaat het doen!

Wat deelnemers zeggen over Jop Janssen

Het meedoen aan Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik bewustere keuzes ben gaan maken

Jop heeft veel kennis op het gebied van sport en voeding. Wanneer ik een vraag heb of ergens over twijfel kan ik altijd even sparren met hem om ervoor te zorgen dat we tot de best passende oplossing komen.

— Mike

Lees het persoonlijke verhaal van Mike

Ik ben veel fitter geworden en heb meer uithoudingsvermogen gekregen

Jop heeft mij geholpen om mijzelf een spiegel voor te houden. Waarom ik iets doe en hoe ik dat een andere keer anders kan doen. Met hulp van Jop ben ik mentaal veel sterker geworden! Ik heb geleerd te focussen op het proces en niet per se op het doel. Met een juist balans volgt het doel uiteindelijk wel.

— Irene

Lees het persoonlijke verhaal van Irene

Inmiddels is er bijna 30 kilo af!

Samen met Jop heb ik mijn valkuilen en doelen besproken en ben ik fanatiek begonnen. Maar de echte meerwaarde van een coach als Jop is dat ik al mijn twijfels en vragen bij hem neer kan leggen.

— Jacco

Lees het persoonlijke verhaal van Jacco

Ik ben enorm trots als ik naar mijn progressie foto's kijk!

Jop heeft een erg enthousiaste en positieve manier van coachen. Mocht je een keer de mist in gaan, dan hoef je niet bang te zijn dat je op je kop zal krijgen. Hij motiveert me direct om het weer op te pakken en door te gaan!

— Lotte

Lees het persoonlijke verhaal van Lotte

Ik voel mij super goed

Ik ben heel tevreden met mijn Personal Body Coach Jop. Hij is super positief en geeft mij de nodige zelfreflectie en vertrouwen.

— Kevin

Lees het persoonlijke verhaal van Kevin

Ik was nooit echt een sporter, maar door Personal Body Plan ben ik dit wel geworden

Jop is echt een topcoach door zijn betrokkenheid en enthousiasme. Met de positieve feedback blijf je gemotiveerd. Daarnaast staat hij altijd voor je klaar om tips te geven. Hierdoor had ik het gevoel er nooit alleen voor te staan.

— John

Lees het persoonlijke verhaal van John

Jop Janssen coacht de volgende plannen