Joeri Verdegaal, 33

Samen op zoek naar wat werkt voor jou!

Kies Joeri Verdegaal als coach
Nog geen beoordelingen
AlleenstaandBurn-outCrossfitMuziekliefhebberOnregelmatig werkRunnerVeganistVoetbalYoga
Coaches Joeri Verdegaal

Over coach Joeri Verdegaal

Mijn naam is Joeri, ik woon in Amsterdam en ik ben muzikant en project manager/life coach voor artiesten.

Een paar jaar geleden kreeg ik last van burn-out klachten. Een duidelijk teken dat ik dingen anders moest gaan aanpakken. Stap voor stap ben ik bewuster gaan leven. Ik ging aan de slag in de gym, zocht vaker de natuur op en verdiepte me in gezonde voeding. Inmiddels eet ik volledig plantaardig en deel ik graag mijn kennis en passie voor een gebalanceerd voedingspatroon en lekkere gerechten.

Ik heb vroeger nooit veel gesport, dus toen ik een paar jaar geleden voor het eerst de sportschool binnen liep, had ik nauwelijks ervaring. Met ups en downs en veel doorzettingsvermogen zag ik zeker vooruitgang, maar ik miste de vastigheid van een persoonsgericht trainingsschema. Dit vond ik bij Personal Body Plan. Inmiddels train ik al enige tijd in de Changing Life Hub in Amsterdam en ik zie en voel mezelf sterker worden. Zowel fysiek als mentaal.

Mijn manier van coaching is persoonsgericht én motiverend, met als belangrijkste aandachtspunt er achter te komen wat voor jou het beste werkt. Het vinden van een goede balans tussen flexibiliteit en discipline als basis voor een nieuwe verbeterde levensstijl die daadwerkelijk haalbaar en realistisch is. Met niet alleen vetverbranding of spieropbouw als resultaat, maar ook de beste versie van jezelf creëren in alle opzichten.

Joeri Verdegaal coacht de volgende plannen