Jill Hübner, 31

Your only limit is your mind!

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Jill Hübner als coach
4.68 / 5
1135 beoordelingen
BorstvoedingChanging Life HubEmotie-etenHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingLevensgenieterMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkOptimistPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendTravelerWielrennen
Coaches Jill Hübner

Over coach Jill Hübner

Hi! Ik ben Jill! Quality Time lover, fitgirl, ondernemer (Events en Quality Time Planning), echte boys mom en happily married. Ruim 2 jaar geleden begon ik met mijn PBP en nog steeds sta ik vol enthousiasme 5x in de week in de Changing Life Hub te werken aan mijn plan. Ik heb altijd al veel plezier gehad in het hebben van een healthy lifestyle en sporten is altijd al een groot onderdeel geweest van mijn leven. Maar begrijp me niet verkeerd, ben dol op comfortfood too ;). Balance is echt key!

Toch lukte het mij niet om zelf mijn doelen te bereiken en besloot ik met Personal Body Plan te starten. Van Fat Burning tot Muscle Shaping, ik heb verschillende plannen gevolgd en het lijkt me te gek om mijn enthousiasme, motivatie en ervaringen hierover met jou te delen. The struggles en the good stuff! Ik vind het fascinerend hoe goed je het lichaam kan shapen als je er hard voor werkt, want echt, hard work pays off!

Het lijkt me ontzettend tof om samen met jou aan de slag te gaan. Geen dieet, geen korte termijnplan, maar een levensstijl die je volhoudt en waar jij blij van wordt. Ik weet hoe lastig het kan zijn als je een druk leven hebt, een gezin hebt, onregelmatig werkt of het lastig vindt om die motivatie vast te houden, but that’s where I come in! Teamwork makes the dreamwork! Ik heb een ongelofelijke dosis aan enthousiasme en discipline waarmee ik jou ga helpen jouw doelen te bereiken. Let's do this!

Wat deelnemers zeggen over Jill Hübner

Ik heb nu een gezonde levensstijl en als mooie bonus een afgetraind lichaam

Jill heeft mij veel goede tips gegeven. Ze was mijn steun en toeverlaat. Ik kon altijd bij haar terecht voor super tips en een dosis motivatie.

— Ricky

Lees het persoonlijke verhaal van Ricky

Ik eet en geniet nog steeds van al het lekkers

Jill is mega enthousiast en dat werkt aanstekelijk! Heerlijk om die maandresultaten te delen en iemand te hebben die zo trots is en je motiveert door te knallen!

— Liv

Lees het persoonlijke verhaal van Liv

Ik had nooit verwacht dat ik zo’n resultaat zou behalen; ik ben gezonder, fitter en trots!

Jill helpt me om mijn motivatie te behouden en geeft goede tips! Ze is een stok achter de deur en geeft hele goede coaching op maat.

— Janneke

Lees het persoonlijke verhaal van Janneke

Personal Body Plan zorgt ervoor dat ik fitter en actiever in het leven sta

Mijn Personal Body Coach Jill is enorm motiverend, positief ingesteld, en krijg ik passende antwoorden op mijn vragen.

— Lena

Lees het persoonlijke verhaal van Lena

Met kleine aanpassingen in mijn leven kan ik grote resultaten behalen

Het is super leuk om dit samen te doen. Elkaar motiveren, samen sterker worden en samen resultaat behalen maakt het proces nog leuker!”

— Deborah

Lees het persoonlijke verhaal van Deborah

Nu eet ik zelfs meer dan voorheen!

Mijn vriendin helpt mij om mijn dag in te plannen en zorgt ervoor dat er elke avond weer wat lekkers op tafel staat. Samen kunnen we echt genieten van een gezond maaltje en zonder elkaar was dit niet gelukt

— Stef

Lees het persoonlijke verhaal van Stef

Niet alleen lichamelijk zie ik het verschil, maar ik voel het ook mentaal

Jill staat altijd klaar voor mijn vragen en denkt ook ‘out of the box’ als de progressie van de afgelopen maand niet heel groot is. Super steun!

— Jolien

Lees het persoonlijke verhaal van Jolien

Het is een levensstijl en ik krijg veel inzicht door alles lessen en tips

Jill is superfijn als coach. Ze beantwoordt al mijn vragen en ik kan even tegen haar klagen, haha. Ze is er altijd om mij te helpen en mijn motivatie weer een oppepper te geven.

— Jolien

Lees het persoonlijke verhaal van Jolien

Na 25 weken ben ik zo'n 20 kilo lichter

Jill is een enthousiaste optimist die altijd zin lijkt te hebben in de dag, in de training, in de coaching. Ze motiveert en geeft tips, stuurt me af en toe wat bij en houdt de moed erin.

— Hans

Lees het persoonlijke verhaal van Hans

Ik ben 10 kilo kwijt in amper 10 weken

Jill is ook super motiverend, altijd positief en helpt me waar nodig. Er staan vaak complimentjes in de chat over voeding of training. Ze is heel betrokken bij mijn reis.

— Hans

Lees het persoonlijke verhaal van Hans

Jill Hübner coacht de volgende plannen