Jennifer Duits, 32

Chronisch Fit!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.62 / 5
188 beoordelingen
BorstvoedingEmotie-etenFlexitariërHbo-niveauKind(eren)Masterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMSNatuurliefhebberParttime jobSamenwonendVoedingsgedrag
Coaches Jennifer Duits

Over coach Jennifer Duits

Sinds mijn jeugd heb ik altijd geworsteld met mijn gewicht. Het was altijd alles of niets. Als ik dan eindelijk mijn streefgewicht had gehaald en ik me lekker in mijn vel voelde dan lukte het me niet om het resultaat vast te houden. De balans was altijd ver te zoeken.

Nadat ik in mei 2014 de diagnose MS kreeg wist ik dat ik beter voor mezelf moest zorgen. Natuurlijk heb je een chronische ziekte niet zelf in de hand maar je kunt er wel voor zorgen dat je je lichaam zo goed mogelijk behandelt.

Dat heb ik gedaan, met vallen en opstaan. Het was zeker niet makkelijk maar ik wilde me zo graag energieker en fitter voelen dat ik bleef doorzetten.

Nu ik ook moeder ben van een zoon van 4 en vorig jaar ben bevallen van een dochter van nu 7 maanden is het soms best een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden en elke week weer tijd te maken voor minstens 3 trainingen. Maar ik geloof erin dat als je het belangrijk genoeg vindt, je er tijd vrij voor kan maken.

Zelf volg ik nu bijna 2 jaar Personal Body Plan en ik word nog steeds beter, sterker en mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd.

Als je voor mij als Personal Body Coach kiest dan kun je een persoonlijke en directe benadering verwachten. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het beste werkt.

Ook al zijn er obstakels in jouw leven waardoor een lifestyle verandering onmogelijk lijkt, weet dat er altijd een manier is en ik help jou daar graag bij!

Wat deelnemers zeggen over Jennifer Duits

Ik geniet nog steeds van drankjes en lekkernijen, maar ben hier veel bewuster mee bezig

Jennifer weet precies de juiste vragen te stellen om de zwakke punten in mijn gedrag aan te stippen, en komt met goede tips om deze punten aan te pakken.

— Sandrine

Lees het persoonlijke verhaal van Sandrine

Mijn doel is zelfs overtroffen!

Mijn Personal Body Coach Jennifer was daarnaast een toppertje. Ze motiveerde, gaf me tips en voelde ook een beetje als een vriendin! Zonder haar was dit niet gelukt.

— Mandy

Lees het persoonlijke verhaal van Mandy

Ik ben weer zeker van mijn lichaam!

Door mijn fijne coach Jennifer heb ik leren accepteren dat je ook realistisch moet blijven naar jezelf. Ik moet niet te streng zijn voor mijzelf en dat blijf ik nog wel lastig vinden.

— Kelly

Lees het persoonlijke verhaal van Kelly

Jennifer Duits coacht de volgende plannen