Jeanine Pelgrim, 30

Put yourself at the top of your to-do list every single day!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.78 / 5
32 beoordelingen
Burn-outCrossfitEmotie-etenFlexitariërFulltime jobHbo-niveauHotel EventmanagementKookliefhebberMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberRunnerSamenwonendTravelerYoga
Coaches Jeanine Pelgrim

Over coach Jeanine Pelgrim

Hallo, ik ben Jeanine! Ik ben 30 jaar en ik woon samen met mijn vriend Michael en kat Nacho in Gorinchem. 11 jaar geleden heb ik de HBO opleiding Hotel & Event management afgerond en ik werk sinds december 2019 fulltime als Yield & Revenue manager bij een touroperator in Rotterdam. Ik ben een vreselijke levensgenieter. Ik hou van lekker eten, uit én thuis, weekendjes weg, rondreizen, naar de film, trainen in het krachthonk, ontspannen in de sauna en de natuur en genieten met familie en vrienden.

Begin 2020 werd ik 30. Ik was zwaarder dan ooit, struggelend met mezelf en zat niet lekker in mijn vel. Met Personal Body Plan ben ik vanaf januari 2020 op reis gegaan naar de beste versie van mezelf. Dit is de beste keuze ooit! In korte tijd heb ik zowel lichamelijk als mentaal zoveel mooie stappen mogen zetten, dat ik jou heel graag meeneem in dit proces. “Kan ik dit wel?”, Ja dit kun je! “Hou ik dit wel vol?”, Ja ik help je! We doen het samen!

Ik sta naast jou en samen gaan we stap voor stap op zoek naar de levensstijl die bij jou past. Ik luister naar je, geef je adviezen en motiveer jou waar nodig. Ik ben enthousiast, erg betrokken, resultaatgericht en vind respect erg belangrijk. Ik help je heel graag en samen gaan we ervoor! We gaan genieten!

Jeanine Pelgrim coacht de volgende plannen