Jasper Tump, 32

Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten

Nog maar 2 Original plekken beschikbaar Kies Jasper Tump als coach
4.63 / 5
70 beoordelingen
BodybuildingFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKickboksenKind(eren)KookliefhebberMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberPapaSamenwonendTravelerVoetbalYoga
Coaches Jasper Tump

Over coach Jasper Tump

Hi! mijn naam is Jasper en ik woon in de omgeving van Zwolle.
In het dagelijks leven ben ik sinds dit jaar vader van een dochtertje, werk ik fulltime en hou ik van sporten en koken.
De afgelopen jaren heb ik tijdens mijn eigen PBP-reis geleerd hoe je een gezonde lifestyle kunt combineren met een drukke baan, studie en (gezins)leven. Dit gaat namelijk degelijk samen!
Met mijn eigen ervaring en kennis help ik jou ook graag aan een lifestyle welke helemaal past in jouw dagelijks leven.

Mijn hele leven heb ik gesport, van korfbal tot kickboksen en nu volop in mijn eigen sportschool op zolder. In 2017 ben ik zelf gestart met Personal Body Plan. Ik volgde PBP al lang en toen ik na een tijd sporten nog niet mijn gewenste resultaat had behaald, besloot ik om te beginnen. En ik ben nog steeds blij met die keuze! Want ondanks dat ik al een tijd geleden ben gestart, blijft het leerzaam: de pijler Herstel (slaap) vraagt met een pasgeboren dochter bijvoorbeeld weer extra aandacht.

Qua voeding houd ik van lekker, gezond en gevarieerd, maar ik heb ook zeker een zwak voor pizza, patat en een biertje. Gelukkig heb ik bij PBP geleerd dat hier zeker ruimte voor is. Het draait om balans! Deze balans hoop ik als coach ook met jou te ontdekken. We gaan samen bouwen aan een lifestyle die werkt voor jou, zonder restricties en waarbij je kunt genieten maar ook bewuste keuzes kunt maken. Stapje voor stapje help ik jou graag je doel bereiken!

Jasper Tump coacht de volgende plannen