Jarne Holsappel, 22

Je kan niet altijd zes gooien in het leven, maar samen gaan we het proberen

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Jarne Holsappel als coach
4.7 / 5
30 beoordelingen
AstmaBodybuildingDepressieEmotie-etenFeestjesHbo-niveauKookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindfulnessMuziekliefhebberObesitasOptimistParttime jobSamenwonendSociaal pedagogisch MedewerkerStudentTravelerVeel onderwegVoedingsgedragVoetbal
Coaches Jarne Holsappel

Over coach Jarne Holsappel

Ik studeer HBO Social Work en ben momenteel bezig met mijn scriptie. Verder werk ik parttime als ambulant begeleider bij een zorgbureau in Assen. Hierin werk ik samen met mensen aan hun doelen. Verder voetbal ik graag en vind ik het ook leuk om leuke dingen te doen met vrienden. En ga ik natuurlijk ook graag naar de sportschool!

Zelf ben ik in drie jaar tijd 40 kg afgevallen, dit is met vallen en opstaan gegaan. Vanaf begin 2020 ben ik begonnen bij Personal Body Plan en hier heb ik vooral het mentale aspect geleerd. Ik ben in een half jaar tijd echt een betere versie van mijzelf geworden. Ik ben mentaal sterker geworden waardoor ik het allemaal veel makkelijker volhoud. Personal Body Plan heeft echt mijn leefstijl veranderd en ik ben nu op een punt gekomen waar ik anderen wil helpen met het veranderen van hun lifestyle!

Wat mijn onderscheid als coach, is dat ik ervaring heb als ambulant begeleider. Ik weet hoe het is om mensen te begeleiden met hun persoonlijke doelen. Verder ben ik van mijzelf empatisch ingesteld, maar door mijn opleiding heb ik ook geleerd hoe ik andere manieren kan toepassen om mensen te begeleiden. Wat mij dus echt onderscheid is dat ik, naast dat ik jou begeleid met het fysieke gedeelte, ik mijn ervaringskennis gebruik om je te begeleiden op mentaal vlak!

Jarne Holsappel coacht de volgende plannen