Jarald Golverdingen, 35

Klaar voor de verandering? Ik help je graag!

Nog maar 3 Premium plekken beschikbaar Kies Jarald Golverdingen als coach
4.48 / 5
125 beoordelingen
FeestjesFulltime jobHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidObstacle RunnerOptimistSamenwonend
Coaches Jarald Golverdingen

Over coach Jarald Golverdingen

Na een lange carrière binnen defensie ben ik nu alweer enkele jaren werkzaam als veiligheidskundige. Ik sta bekend als een duizendpoot en heb vele interesses. Sporten is altijd een onderdeel van mijn leven geweest, ik heb gevoetbald, geroeid een tijd aan motorcrossen gedaan en daarnaast fitness. Ik woon samen met mijn vriendin en zoontje, heb een druk sociaal leven en hou van een feestje op zijn tijd.

Begin 2016 ben ik gestart met mijn eerste periode PBP. Ondanks uren per week in de sportschool leverde dit niet het gewenste resultaat op. Na een half jaar was daar eindelijk de langverwachte sixpack. Het maken van bewuste keuzes heeft hier zeker aan bijgedragen want ik sta bekend als een echte liefhebber van eten.

Nu vier jaar verder kan ik wel zeggen dat ik door PBP echt een duurzame verandering heb doorgemaakt. 1,87m van 92kg naar 82kg gegaan en daarna stabiel rond de 85/86kg blijven hangen.

Heb jij je doel al bepaald voor jezelf? Er zal hard gewerkt moeten worden, je zult jezelf tegenkomen maar ook heel veel leren. Als coach help ik je graag om hier balans in te vinden om een duurzaam resultaat te behalen.

Wat deelnemers zeggen over Jarald Golverdingen

Ik heb mijn eetpatroon structureel positief kunnen veranderen

Jarald heeft me geholpen en veel toepasbare tips gegeven voor mijn persoonlijke situatie. Toen ik weer in het transport kon werken, heeft hij hierop ingespeeld. Hij heeft me geleerd hoe ik van alle macro’s voldoende binnen kan krijgen.

— Tobias

Lees het persoonlijke verhaal van Tobias

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om me in te schrijven bij Personal Body Plan!

Wat ik leuk vond is dat er een match werd gevonden met een Personal Body Coach die ook van een feestje houd met een bepaalde hobby. Zo kwam ik uit op Jarald. Hij heeft me vanaf het begin super goed gecoacht en gemotiveerd met tips en complimenten als het goed ging.

— Wendy

Lees het persoonlijke verhaal van Wendy

Jarald Golverdingen coacht de volgende plannen