Janet Juffer, 30

Be stubborn about your goals but flexible about your methods

Kies Janet Juffer als coach
4.66 / 5
303 beoordelingen
Fulltime jobGroepslessenKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidOptimistSamenwonend
Coaches Janet Juffer

Over coach Janet Juffer

Hi! Mijn naam is Janet en ik woon in het mooie Amersfoort. Naast Personal Body Coach ben ik werkzaam als grafisch vormgever bij een hotelketen. Daarnaast ben ik fanatiek sporter en levensgenieter. Ik vind het heerlijk om dingen te ondernemen, maar geniet ook van een lui dagje voor mijzelf. Ik doe graag aan krachttraining, ben een groot fan van groepslessen zoals Body Pump en Kickboxing en daarnaast vind ik het heerlijk om het bos in te gaan met de mountainbike.

Mijn motivatie om te coachen komt vooral door mijn eigen ervaring. Ik wil jou laten ervaren dat je resultaat kunt behalen en ook kan genieten van het leven. Door Personal Body Plan heb ik de juiste balans gevonden en heb ik een leefstijl kunnen creëren die bij mij past. Mijn bijzondere en leuke ervaringen gun ik jou ook. En ja, ook ik ben gevallen om daarna sterker op te staan. Ik ben er van overtuigd dat als ik het kan, jij het ook kunt.

Als coach ben ik gemotiveerd, positief en eerlijk. Jij bepaalt waar je naartoe wil en ik ben de stok achter de deur die je op het juiste pad houd. Ik sta voor persoonlijk contact en geloof niet in een "one size fits all" oplossing. Iedereen is anders, dus ieder plan ook! Met veel passie en plezier help ik jou bij het worden van de beste versie van jezelf.

Wat deelnemers zeggen over Janet Juffer

Personal Body Plan geeft structuur in mijn leven

Janet helpt je echt waar nodig. Ze weet precies de juiste antwoorden te geven op mijn vragen. Motiveert me iedere keer weer en soms heeft zij hier een leuke les bij. Ze heeft een luisterend oor en denkt mee met wanneer dit nodig is.

— Marloes

Lees het persoonlijke verhaal van Marloes

Inmiddels ben ik meerdere kilo’s kwijt en heb ik veel meer energie

Janet helpt je echt waar nodig. Ze weet precies de juiste antwoorden te geven op mijn vragen. Motiveert me iedere keer weer en soms heeft zij hier een leuke les bij. Ze heeft een luisterend oor en denkt mee met wanneer dit nodig is.

— Esmée

Lees het persoonlijke verhaal van Esmée

Personal Body Plan heeft mij zo veel goeds gebracht

Mijn mindset is compleet anders. Ik sta nu heel positief in het leven en ben ontzettend dankbaar. Ik heb heel veel te danken aan mijn eerste Personal Body Coach Janet.

— Jeanine

Lees het persoonlijke verhaal van Jeanine

Janet Juffer coacht de volgende plannen