Jamie Taale, 24

Don't wait till tomorrow, do it now!

Kies Jamie Taale als coach
4.39 / 5
18 beoordelingen
BodybuildingEmotie-etenFlexitariërHorecaKrachttrainingLactoseintolerantiembo-niveauMindsetParttime jobThuiswonend
Coaches Jamie Taale

Over coach Jamie Taale

Hey, ik ben Jamie. Ik woon in Stellendam, Goeree-Overflakkee. Momenteel werk ik parttime in de horeca als kok. Koken is echt mijn passie! Ik hou ervan om uren in de keuken te staan, de lekkerste gerechten te bereiden en daarna er samen met mijn familie/vrienden van te genieten. Ook ben ik regelmatig op een festival te vinden. Fitness is echt mijn passie en uitlaatklep. Ik vind het heerlijk om mezelf uit te dagen in de gym. En het heeft mij geholpen om 10 kilogram af te vallen.

Ik erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om met Personal Body Plan te starten. Het heeft mij geholpen om consistenter te worden. Ik heb eindelijk balans gevonden. Voedzaam eten, lekker trainen en ook nog genieten van een lekker etentje en een drankje! Ik zit nu een stuk lekkerder in mijn vel. Ik heb een sterkere mindset gekregen en dat hij mij echt geholpen!

Als coach ben ik gemotiveerd, positief en eerlijk. Ik kan je veel kennis geven zowel over voeding, trainen en mijn eigen ervaringen. Ik probeer steeds al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en samen opzoek te gaan naar de aanpak die voor jou het beste werkt. Ik wil je motiveren en aan je mindset werken. Ik kijk er naar uit om jou te helpen de betere versie van jezelf te worden!

Jamie Taale coacht de volgende plannen