Iris van der Worp, 29

If you want something, make it happen!

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Iris van der Worp als coach
4.68 / 5
172 beoordelingen
BorstvoedingJuristKind(eren)KookliefhebberKrachttrainingObstacle RunnerParttime jobPrikkelbaar Darm SyndroomRunnerSamenwonendTafeltennisWo-niveau
Coaches Iris van der Worp

Over coach Iris van der Worp

Ik woon samen met mijn vriend en ons 2-jarige dochtertje Nola in Beverwijk. Ik houd van lekker eten en ik ben dan ook blij dat dat gewoon kan in combinatie met een fitte levensstijl. In 2014 heb ik mijn rechtenstudie afgerond en op dit moment werk ik als adviseur openbare orde en veiligheid.

In september 2017 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Daarvoor deed ik al wel veel aan sport en ik ging ook naar de sportschool, maar zoals zovelen deed ik daar eigenlijk maar wat. Ik was op zoek naar meer structuur en ik wilde meer resultaat zien. Er ging echt een wereld voor me open toen ik meer inzicht kreeg in wat je met voeding en beweging allemaal kunt bereiken.

Mijn eigen ervaringen de afgelopen jaren (met name ook tijdens en na mijn zwangerschap) hebben mij geïnspireerd om ook anderen te helpen om een fitte levensstijl te creëren die ook vol te houden is. Ik heb een druk leven met een baan, een kleine meid, een sociaal leven en tijd voor elkaar is ook erg belangrijk. Het begint allemaal met goed voor jezelf zorgen op zowel fysiek als mentaal gebied. Als die fundering goed is dan kun je meer aan dan je zelf denkt en daar wil ik je graag bij helpen.

Wat deelnemers zeggen over Iris van der Worp

Door Personal Body Plan eet en drink ik goed, sport ik en heb ik veel meer energie

Ik heb vanaf het begin gelijk een goede klik gehad met Iris. Ze helpt me waar nodig met keuzes maken en ondersteunt me als het even wat minder gaat. Ik kan altijd bij haar terecht.

— Lisa

Lees het persoonlijke verhaal van Lisa

Ik ben onwijs blij met het resultaat en vind het fijn dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel hoef te laten

Iris heeft mij altijd goed geholpen als ik vragen had. Ook vind ik het fijn dat ze niet te streng is en aangeeft dat het inderdaad prima is om even een dag niet zo goed op te letten. Daarmee zitten we gelukkig op een lijn!

— Anniek

Lees het persoonlijke verhaal van Anniek

Iris van der Worp coacht de volgende plannen