Hidde Koppen, 36

Jij weet het beste wat bij jouw leven past, ik help je bij de keuzes

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
5 / 5
1 beoordeling
FeestjesLevensgenieterMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendVegetariërVoetbalWo-niveau
  • Amsterdam
Coaches Hidde Koppen

Over coach Hidde Koppen

Hoi! Ik ben Hidde en ik woon samen met mijn vriendin in Amsterdam. Ik heb organisatie antropologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Ik ben producent van evenementen als ook commercials (foto/video) en oefen dit beroep nu zo'n 10 jaar uit. Ik houd wel van een feestje en ben dan ook een groot muziekfan. Daarnaast volg ik veel sport als voetbal, F1, basketbal en wielrennen. Het lijkt me leuk je verder te leren kennen!

Ik ben nu zo'n 5 jaar intensief met sport bezig en doe dat nu drie jaar bij PBP. Ik vind het echt een fantastische uitvinding voor mensen zoals ik die graag fit zijn, maar eigenlijk niet weten hoe je daar voor zorgt. Na al die jaren is dat een ander verhaal en weet ik alle ins en outs die tot goede resultaten leiden. Met een paar persoonlijke tweaks heb ik het helemaal naar mijn stijl weten in te richten. Het is eigenlijk heel goed te doen en je zult zien dat alles na een tijdje automatisch gaat

Door je fysiek beter te voelen, ga je anders in het leven staan. De upgrade die je daardoor krijgt, gun ik iedereen. Het is daarom voor mij een kleine moeite mijn ervaringen en kennis te delen met jou en anderen. We gaan op zoek naar leefgewoontes die bij jou passen. Jij bent de expert van je eigen leven en ik help je bij je keuzes in gedrag, voeding en sport. Geen korte termijn oplossingen als crash diëten, maar bewustwording in gedrag waar je op de lange termijn iets aan hebt. Geniet er van!

Hidde Koppen coacht de volgende plannen