Henny Pasterkamp, 32

Show yourself, Step into your power!

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Henny Pasterkamp als coach
4.59 / 5
41 beoordelingen
AlleenstaandBlessureCrossfitFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberLactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessNatuurliefhebberObstacle RunnerPrikkelbaar Darm SyndroomVeganistVegetariërYoga
Coaches Henny Pasterkamp

Over coach Henny Pasterkamp

Van couch potato die van eten houdt, naar sportliefhebber die van eten houdt! Alleen de gedachte aan sport maakte mij moe, nu doe ik het het liefst elke dag. Het meeste ben ik te vinden bij Crossfit, de sport waar ik mijn hoofd leeg kan maken, mijn grenzen verleg en waarbij mijn rug- en nekklachten geen belemmering zijn. Naast Crossfit doe ik ook geregeld de rolschaatsen aan voor een rondje park of neem ik plaats op mijn yoga matje om zen te worden.

PBP heeft mij geleerd om een goede balans te vinden tussen goed en gezond eten en om ook af en toe mijn budget los te kunnen laten. Dit zorgt ervoor dat ik het nu veel beter vol kan houden, in tegenstelling tot eerdere pogingen met andere methodes. Ik zie nu resultaat, dat heeft me dan ook gemotiveerd om dit met jou te willen delen! Natuurlijk houd je momenten dat het minder gaat, maar deze zijn niet meer zo erg als eerst. Ik weet nu wat gezonde voeding mij oplevert en dat is de beste motivatie!

De afgelopen jaren is mijn passie voor voeding enorm gegroeid en ben ik begonnen met de opleiding Natuurvoedingsadviseur. Goede voeding is de basis voor onze gezondheid, het is zoveel meer dan alleen brandstof. Voeding kan ons helpen ziekte te voorkomen of aandoeningen te verminderen. Eet je vegetarisch/veganistische of wil je hiernaar overstappen? Deze kennis heb ik ook in huis. Ik houd van eerlijke, open en positieve communicatie, op die manier kunnen wij samen jouw doelen bereiken. Tot snel!

Henny Pasterkamp coacht de volgende plannen