Heleen Koemeester, 27

Love yourself enough to live a healthy lifestyle

Kies Heleen Koemeester als coach
4.66 / 5
183 beoordelingen
FeestjesFlexitariërFulltime jobGlutenallergieHbo-niveauKookliefhebberLactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendTraveler
Coaches Heleen Koemeester

Over coach Heleen Koemeester

Hi! Ik ben Heleen, woonachtig in Amsterdam. Ik ben werkzaam als manager in een sportschool in het centrum. Daardoor ben ik bijna elke dag van de week met veel plezier in de sportschool te vinden. Zelf doe ik graag een combinatie tussen krachttraining en High Studios. Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met vriendinnen op het strand, met lekker eten en wijn op het terras of een goed techno of hardstyle festival.

In maart 2017 ben ik zelf begonnen met Personal Body Plan. Ik ben gestart met het Muscle Shaping Plan met het doel om sterker te worden. Daarna ben ik het Fat Burning Plan gaan doen, om de spieren meer zichtbaar te krijgen. Ik wil dat mijn spieren zichtbaar zijn, maar ik hecht ook veel waarde aan gezellige etentjes. Door Personal Body Plan heb ik geleerd dat dit samen kan, zolang je maar bewuste keuzes blijft maken.

Door mijn werk in de gym ben ik dag in dag uit bezig met het helpen van mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doe ik met veel enthousiasme en passie. Daarnaast heb ik zelf ervaring met zowel spieropbouw als vetverbranding en kan ik me dus goed in jouw situatie inleven. Als Personal Body Coach wil samen met jou op zoek naar kleine aanpassingen in je leven die jou gaan helpen om je gewenste resultaat te behalen én te behouden.

Wat deelnemers zeggen over Heleen Koemeester

Nu na 6 maanden ben ik 15 kilo afgevallen en voel ik me een stuk zelfverzekerder over mezelf

Heleen heeft altijd de tijd genomen om naar me te luisteren. Ze is erg motiverend en ondersteunend geweest. Ze heeft altijd net een stapje extra gezet voor mij. Zoals in weken dat ik het moeilijk had naast onze coachdag toch even vragen hoe het gaat.

— Remco

Lees het persoonlijke verhaal van Remco

Heleen Koemeester coacht de volgende plannen