Hanneke Kuipers, 33

Een fit lichaam en een fitte geest zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden!

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Hanneke Kuipers als coach
4.54 / 5
503 beoordelingen
BloggerBurn-outFlexitariërHbo-niveauHR-professionalKookliefhebberMindsetPrikkelbaar Darm Syndroom
Coaches Hanneke Kuipers

Over coach Hanneke Kuipers

Ik ben opgegroeid in het Brabantse Luyksgestel en voor de liefde verhuist naar Utrecht. Tot mijn 27ste zou ik mezelf als a-sportief betitelen. Ik sportte een aantal weken fanatiek, om vervolgens weer net zo fanatiek af te haken. Ik wilde me lichamelijk fitter voelen, dat was de reden me in te schrijven voor Personal Body Plan. Gelukkig heb ik inmiddels mijn ritme gevonden en sta ik tegenwoordig drie keer per week gemotiveerd in de sportschool.

Ik houd ervan mezelf uit te dagen en nieuwe doelen te stellen. Dit is een goede eigenschap, maar ook mijn valkuil. In het verleden resulteerde dit in dat ik mezelf en wat ik deed nooit goed genoeg vond. Een burn-out heeft me laten inzien dat je doelen niet bereikt door heel streng voor jezelf te zijn en in de zesde versnelling te leven. De regie houden over je agenda, rust inbouwen en tijd nemen om te ontspannen zorgt ervoor dat je op de momenten dat het nodig is even wat gas bij kunt geven.

Je ziet pas hoe mooi het leven is als je ook regelmatig weet te vertragen. Mijn grootste progressie volgde toen ik eindelijk leerde luisteren naar mijn lichaam. Ik zag in dat een fit lichaam en een fitte geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Eindelijk durf ik trots te zijn op wie ik ben en wat ik heb bereikt. Ik gun het jou ook dat je trots leert zijn op jezelf!

Wat deelnemers zeggen over Hanneke Kuipers

Ik eet nog steeds pizza en alles wat ik lekker vind, maar ik heb de handvaten om het in balans te houden

Hanneke geeft altijd goede adviezen hoe te letten op mijn voeding, bijvoorbeeld tijdens carnaval. Daarnaast ben ik heel blij met haar kritische blik op mijn eetpatroon.

— Danny

Lees het persoonlijke verhaal van Danny

Wat ben ik blij dat ik hieraan begonnen ben

Ik word door Hanneke gestimuleerd en ze is er echt als het nodig is. Ik vind Hanneke super, lief, goed bereikbaar, behulpzaam en op de goede momenten streng.

— Eveline

Lees het persoonlijke verhaal van Eveline

Het is fijn dat je gewoon nog steeds lekkere dingen mag eten en niet alles hoeft te laten!

Hanneke weet je de goede adviezen en motivatie te geven op het juiste moment!

— Macy

Lees het persoonlijke verhaal van Macy

Hanneke Kuipers coacht de volgende plannen