Hanneke de Groot, 30

Het maakt niet uit hoe vaak je valt, zolang je maar weer op staat!

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Hanneke de Groot als coach
4.21 / 5
47 beoordelingen
ADHDBurn-outEmotie-etenFulltime jobGroepslesinstructeurHbo-niveauKrachttrainingMindsetMuziekliefhebberTravelerTriathlonVegetariërVoedingsgedragZwemmen
Coaches Hanneke de Groot

Over coach Hanneke de Groot

Gedreven, enthousiast en sociaal, dat is hoe de mensen om mij heen mij meestal omschrijven. Na een aantal jaar in Spanje te hebben gewoond ben ik nu alweer een tijdje gesetteld in Den Bosch. Ik werk als operations manager bij HDD Group/Les Mills, dat je misschien kent van groepslessen in de sportschool zoals BODYPUMP en BODYBALANCE. Daarnaast geef ik zelf ook een aantal van die lessen al heel wat jaren met veel plezier!

In 2013 was ik het zat. Ondanks dat ik vaak sportte zat ik totaal niet lekker in mijn vel en sleepte ik meer kg's mee dan me lief was. Ik ging aan de slag met fitness en voeding en viel zo'n 18kg af, ik voelde me top! Ik dacht dat ik er was, maar eigenlijk begon het toen pas. Er was in korte tijd zoveel veranderd, ik kon maar moeilijk de balans vinden en vele ups en downs in gewicht volgde. In 2016 begon ik met PBP, waarbij ik me steeds bewuster werd van de rol van mijn mindset en gedrag.

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat je mindset en gedrag essentieel is en zie ik dit ook als een belangrijk deel van jouw proces. Als coach ben ik betrokken, enthousiast en eerlijk. Ik weet hoe lastig het kan zijn. Hoe je het soms allemaal kan vervloeken en het niet meer ziet zitten. Maar ik weet ook dat het het zo ontzettend waard is om toch door te blijven gaan. No ups without the downs ;) Wat je doel ook is, ik help je graag dit te bereiken op een manier die bij jouw leven past!

Hanneke de Groot coacht de volgende plannen