Francoise van Isselmuden, 25

Met stilstaan kom je nergens dus ik help jou graag vooruit!

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Francoise van Isselmuden als coach
4.36 / 5
216 beoordelingen
BewegingswetenschappenMarathonRunnerTrailrunnerVeganistVegetariërWielrennenWo-niveau
Coaches Francoise van Isselmuden

Over coach Francoise van Isselmuden

Ik woon, werk en studeer in Amsterdam. Na mijn bachelor Life Sciences besefte ik dat ik graag verder wilde met mijn passie voor sporten en gezondheid. Daarom ben ik begonnen met de master Bewegingswetenschappen waar ik een High Performance Coaching track volg. Naast het studeren voor mijn master ben ik ook werkzaam als hardloop trainer. In mijn vrije tijd ren ik 's ochtends het liefst door het park of het bos en geniet ik 's avonds van een wijntje en goed eten. Balance is key, right? ;)

Tijdens mijn studieperiode vlogen de kilo's er aan. Hierdoor zat ik niet lekker in m'n vel. Ik was er klaar mee dus begon met hardlopen en mij te verdiepen in voeding. Door vervolgens krachttraining te combineren met het hardlopen ben ik veel verder gekomen (letterlijk en figuurlijk). Ik liep mijn eerste marathon, een aantal halve marathons, waarvan 2 zelfs in het buitenland en kan nu zelfs zeggen dat dit onderdeel van mijn werk is door mensen te helpen met schema's en trainingen!

Ik ga gestructureerd te werk en ben een team-player, zorgzaam, positief en draag dit graag over op anderen. Zowel mentaal als fysiek sterk worden en genieten van het proces. Personal Body Plan heeft mij sterker gemaakt, hierdoor ben ik positiever in het leven gaan staan, ben trots op mezelf en draag dit graag over om ook jou te helpen in je proces.

Wat deelnemers zeggen over Francoise van Isselmuden

Ik heb mijn PB (Personal Best) verbeterd van 4:07 naar 3:42.

Door Personal Running plan ben ik krachttraining echt leuk gaan vinden. Mijn hardloopschema maak ik zelf, maar ook daar kijkt Francoise wel met me mee. Daarnaast passen we mijn voedingspatroon zo aan, dat het aansluit op mijn hardloopschema.

— Marissa Bonants

Lees het persoonlijke verhaal van Marissa Bonants

Beste. Keuze. Ooit.!

Ik wil deze marathon beter voorbereiden dan de Amsterdam Marathon in 2016, en daar helpt mijn Personal Body Coach Francoise mij enorm mee via het Personal Running Plan.

— Lianne

Lees het persoonlijke verhaal van Lianne

Francoise van Isselmuden coacht de volgende plannen