Floor Slabbers, 30

It's a slow process, but quitting won't speed it up!

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Floor Slabbers als coach
4.71 / 5
130 beoordelingen
Burn-outCrossfitFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauHockeyKitesurfenNatuurliefhebberObstacle RunnerOnregelmatig werkRunnerSamenwonendSurfenVeel onderwegYoga
Coaches Floor Slabbers

Over coach Floor Slabbers

Hi welkom, ik ben Floor en woon samen met mijn man en mijn fluffy hond in Naarden. Van kinds af aan ben ik een fanatieke watersporter en haal mijn energie uit nieuwe dingen doen. Daarnaast ben ik werkzaam als HR Consultant en vervul ik op interim basis allerlei gave projecten bij verschillende bedrijven. Mijn grootste uitdaging blijft het combineren van mijn werk en hobby's met onze dynamische levensstijl door de onregelmatige werktijden en locaties.

Ik heb door mijn sporten vaak blessures opgelopen waardoor ik een stapje terug moest doen zowel fysiek als mentaal. Zelf heb ik hierdoor lang gewacht om te starten met Personal Body Plan. Want paste dit plan dan wel bij mij? Geloof me: ik heb geen moment spijt gehad! Twee stappen vooruit en soms ook een stap achteruit. Ik heb geleerd dat dit niet erg is, het is een proces naar een leefstijl die past bij jou! If you get tired learn to rest not to quit!

Your body can stand almost anything, it's your mind you have to convince. Als Personal Body Coach ga ik graag samen met jou op zoek naar een leefstijl die bij je past. Voor mij is dat een goede balans, waarin ook voldoende ruimte is voor gezelligheid.

Wat past er bij jou? Leren met vallen en opstaan, trots zijn op iedere stap die je zet en hard werken voor wat je wil bereiken. Samen gaan we dit avontuur aan!

Wat deelnemers zeggen over Floor Slabbers

Ik heb nu meer energie en een goed ritme

Floor heeft veel kennis en heeft veel bruikbare tips om verder te komen met sporten en voeding. Met haar positieve instelling vind ik de coach momenten gezellig en is het easy om eerlijk te zijn.

— Jorn

Lees het persoonlijke verhaal van Jorn

Floor Slabbers coacht de volgende plannen