Fleur Zonneveld, 24

A chocolate a day keeps the craving away

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Fleur Zonneveld als coach
4 / 5
19 beoordelingen
BourgondiërEmotie-etenFeestjesFulltime jobHbo-niveauKickboksenKookliefhebberThuiswonendVoedingsgedrag
Coaches Fleur Zonneveld

Over coach Fleur Zonneveld

Hi mijn naam is Fleur, geboren en getogen in Heemskerk. In het dagelijks leven werk ik als projectmanager. Mijn ervaring met projectmatig werken kan ik ook weer gebruiken binnen mijn coaching. Naast mijn fulltime baan ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden, doe ik nu bijna 10 jaar aan kickboks en ben ik sinds kort weer gestart met tennis. Naast het sporten geniet ik van het leven, ik ben een echte bourgondiër en houdt dus van lekker eten, wijntjes en gezelligheid.

De reden dat ik ben gestart met Personal Body Plan is omdat ik een alles of niets mentaliteit had. Tijdens mijn afstudeerperiode drie jaar geleden ben ik wel wat afgevallen, maar dit was vooral weinig calorieën en veel cardio. Afgelopen jaar ben ik gestart met Personal Body Plan en heb ik geleerd dat je ook nog kan genieten, zolang je maar balans houd. Dus ook nog lekker een wijntje drinken of lekker uiteten.

Als Personal Body Coach wil ik je motiveren en samen kijken naar hoe we een passende/blijvende levensstijl kunnen creëren. Ik wil een vertrouwde omgeving bieden, waar we kunnen sparren om zo de balans weer terug te krijgen en te behouden.

Ik kijk ernaar uit om je te coachen!

Fleur Zonneveld coacht de volgende plannen