Fanny Meijer, 33

Your life is as good as your mindset

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Fanny Meijer als coach
4.67 / 5
271 beoordelingen
CrossfitKookliefhebberKrachttrainingLactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidNatuurliefhebberParttime jobPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendVoedingsgedragWandelen
Coaches Fanny Meijer

Over coach Fanny Meijer

Hi there! Ik ben Fanny; een vrolijke en positief ingestelde meid. Ik heb de afgelopen jaren veel mogen leren, gezocht naar wie ik nou echt ben en wat mij nou echt gelukkig maakt. Ik heb geleerd om hierin keuzes te maken, een eigen pad te bewandelen met wat past bij mij en mijn wensen. Ik noem het ook wel zelfliefde. Ik heb mijn baan als kapster opgezegd en heb vanuit een hobby een geweldige baan gecreëerd bij een mooi groeiend bedrijf in de healthy sector.

Ik ben in 2015 voor het eerst aan Personal Body Plan begonnen. Ik worstelde erg met mezelf; Wie ben ik nou? Waar word ik gelukkig van? Wat ik wel wist was dat ik dit gedachtepatroon niet meer wilde en ook niet het lichaam van toen. Personal Body Plan heeft mij zoveel eye-openers gegeven om met mezelf aan de slag te gaan; te gaan ontdekken, te mogen kiezen en te mogen houden van mezelf.
Dit gaat echt met vallen en opstaan. Cliché? Ja, maar het is echt zoals het gaat. Mogen leren van jezelf!

Daarom wil ik als Personal Body Coach jou als deelnemer heel graag helpen met wat bij mij zo geholpen heeft. Ondertussen ben ik aan de 4e ronde Personal Body Plan bezig en ik leer nog elke dag. Heerlijk! Wat zou het leven saai zijn om niets meer te leren.

Vind je het fijn om mee te gaan in mijn positieve flow? Samen te kijken wat werkt voor jou? Join my team!!

Wat deelnemers zeggen over Fanny Meijer

Ik heb heel veel aan mijn Personal Body Coach gehad

Ik koos Fanny Meijer als Personal Body Coach en we hadden meteen een klik. Ik heb heel veel aan haar gehad! Ze heeft mij door een lastige periode van mijn leven heen geholpen, bijgestaan en gemotiveerd.

— Antoinette

Lees het persoonlijke verhaal van Antoinette

Ik wilde heel graag balans in mijn sport- en eetpatroon en dat gaat nu steeds beter

Fanny is heel positief en heeft altijd goede adviezen wanneer ik vragen heb. Dat helpt heel erg! Fanny geeft me veel positiviteit, inspireert en complimenteert.

— Marleen

Lees het persoonlijke verhaal van Marleen

Fanny Meijer coacht de volgende plannen