Eva Wijsman, 22

Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.

Nog maar 4 Plus plekken beschikbaar Kies Eva Wijsman als coach
4.67 / 5
12 beoordelingen
Academie voor Lichamelijke OpvoedingBurn-outHbo-niveauLeerkrachtMasterclass VoedselovergevoeligheidRunnerStudentThuiswonend
Coaches Eva Wijsman

Over coach Eva Wijsman

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel!

Eind dit schooljaar rond ik de ALO af, dagelijks ben ik daardoor veel bezig met sport. Al mijn weken zijn dus flink gevuld met sport, didactiek & pedagogiek waardoor mijn interesse voor Personal Body Plan al snel gewekt werd. Mensen helpen en nieuwe dingen leren is iets waar ik veel plezier en voldoening uithaal.

Er zijn voor mij meerdere drijfveren geweest om te starten met Personal Body Plan, maar mijn voornaamste reden was een balans vinden tussen sporten en voedzaam eten. Met behulp van mijn Personal Body Coach is mijn balans inmiddels flink verbeterd. Dit geeft een super gevoel door mijn dagen heen. Door Personal Body Plan zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. De meeste winst heb ik gehaald uit een goede mindset!

Wil jij ook geholpen worden met het behalen van betere prestaties in combinatie met voeding die werkt voor jou? Word dan ook een betere versie van jezelf door samen te werken aan een betere balans! Het lijkt mij namelijk een ontzettende uitdaging om samen te werken aan jouw persoonlijke doel.

Ik omschrijf mezelf als een coach met veel inlevingsvermogen, enthousiasme en een enorme drive. Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Word jij deel van mijn team binnen Personal Body Plan?

Eva Wijsman coacht de volgende plannen