Eva de Veer, 24

Never underestimate your own power

Nog maar 4 Plus plekken beschikbaar Kies Eva de Veer als coach
4.48 / 5
85 beoordelingen
AlleenstaandFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingMuziekliefhebberOptimistProduct developerRunnerTraveler
Coaches Eva de Veer

Over coach Eva de Veer

Hi, wat leuk dat je op mijn coach profiel kijkt!
Ik ben Eva en woon in Nijmegen. Ik heb in 2017 mijn Hbo opleiding afgerond en werk nu fulltime als product developer. Ik ben altijd al sportief geweest en heb vroeger op voetbal, tennis en ballet gezeten. Sinds een aantal jaar sport ik actief in de gym en is krachttraining een passie geworden. Ik hou van reizen, wijn drinken en ben verslaafd aan Tony Chocolonely!

Mijn grootste uitdaging? Consistent blijven in het weekend! Vroeger was ik van maandag tot vrijdag enorm streng, waardoor ik in het weekend helemaal losging. Daarom koos ik in 2016 om hieraan te werken met een Personal Body Coach. Wat ik heb geleerd? Niet alles hoeft perfect te gaan, zolang je maar leert van je fouten. Ik blijf nu lekker genieten van eten en drinken, terwijl ik mijn doelen behaal!

Als coach help ik je bij de zoektocht naar een leefstijl die bij jou past. Ik bied je veel kennis en help je doelen stellen. Ik wil je motiveren, inspireren en vertrouwen geven. Ik ga je laten zien, dat je meer kan dan je denkt. Wil jij het uiterste uit jezelf halen? Ik ga graag deze uitdaging met jou aan!

Eva de Veer coacht de volgende plannen