Esther Weppner, 42

Geloof in jezelf, je bent sterker dan je denkt

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Esther Weppner als coach
4.43 / 5
14 beoordelingen
CrossfitHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberMuziekliefhebberParttime jobSamengesteld gezinSamenwonendVerpleegkundige
Coaches Esther Weppner

Over coach Esther Weppner

Mijn naam is Esther en woonachtig in Hoogeveen wat ligt in het mooie Drenthe. Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend en hebben wij in totaal 4 kinderen. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundig specialist. Een belangrijke uitlaatklep in mijn leven is sporten, voornamelijk crossfit. Dit doe ik naast de trainingen van PBP een aantal maal per week. Daarnaast vind ik het leuk om regelmatig af te spreken met vriendinnen, te koken (en het ook op te eten) en concerten te bezoeken.

Nadat ik er alleen voor kwam te staan, ging het roer om. Na een onrustige tijd en een pittige opleiding, was het tijd om eindelijk aan mijzelf te gaan werken. Ik wilde graag fitter worden met een lijf dat beter bij mij past. In 2017 ben ik met Personal Body Plan begonnen. Het heeft mij de tools gegeven om een duurzame leefstijl te ontwikkelen waarbij ik mij fitter voelde, mentaal sterker werd en ook nog eens afviel. Genieten van het leven maar in de juiste balans.

Als persoon word ik door anderen omschreven als; direct, betrokken en eerlijk. Daarnaast neem ik een stukje levens-, werk- en Personal Body Plan ervaring mee. Jij bent de expert van je eigen leven en samen kunnen we het beste uit jezelf halen. Graag wil ik je helpen om het resultaat te behalen op een manier die voor jou werkt!

Esther Weppner coacht de volgende plannen