Esmée Trimbos, 33

Willpower knows no obstacles.

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Esmée Trimbos als coach
4.35 / 5
117 beoordelingen
AlleenstaandAstmaBuitenlandEmotie-etenFlexitariërFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingMindfulnessMindsetMuziekliefhebberOnregelmatig werkOptimistTravelerVoedingsgedragWo-niveauYoga
Coaches Esmée Trimbos

Over coach Esmée Trimbos

Hi! Ik ben Esmée, woon in Amsterdam en ik ben als Global Head of Marketing verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing van een handelshuis met kantoren in o.a New York en Shanghai. Dit combineer ik met etentjes, reizen, krachttraining en barre of yoga. Eten en koken vond ik altijd al leuk en toen ik ontdekte hoe bepalend voeding is voor je fysieke resultaat, ontstond mijn interesse in gezonde voeding en het experimenteren in de keuken met gezonde recepten en taartjes.

Een drukke baan en sociaal leven balanceren met een gezonde levensstijl was ook voor mij een zoektocht. Zo heb ik met wisselend succes allerlei diëten geprobeerd afgewisseld met periodes van alle remmen los tot te ver doorslaan de andere kant op. Hetzelfde met sport, van zelden gaan tot 12u per week. Uiteindelijk werkte niets op de lange termijn en was het altijd afzien. Met Personal Body Plan heb ik geleerd om een gezonde levensstijl te creëren op een manier die vol te houden is en leuk blijft.

Als coach vind ik het belangrijk dat wij samen kijken naar wat werkt voor jou. Geen crash diëten meer of verboden voedsel, maar een voedingspatroon wat past binnen jouw leven. Een manier die voor jou vol te houden is. Gecombineerd met de juiste manier van trainen. Niet meer doelloos in de gym of eindeloze cardio maar met een goed plan resultaat boeken! Ik wil jou graag helpen die balans te vinden.

Samen gaan wij er voor zorgen dat jij je gelukkig voelt en straalt in een gezond en fit lichaam!

Esmée Trimbos coacht de volgende plannen