Esmée Sluijs, 27

There is no failure, you either win or learn

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Esmée Sluijs als coach
4.67 / 5
206 beoordelingen
CrossfitFeestjesFlexitariërFulltime jobGlutenallergieKookliefhebberLactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidOnregelmatig werkSamenwonendStewardessTravelerVeel onderweg
Coaches Esmée Sluijs

Over coach Esmée Sluijs

Hi, ik ben Esmée! Ik woon in Harderwijk en ik werk als stewardess. Ik heb een grote passie voor crossfit en krachttraining, daarnaast ben ik ook gek op koken en bakken, en ben ik een echte levensgenieter. Mijn motivatie om te coachen komt vooral door mijn eigen ervaring en passie.

Tijdens mijn Personal Body Plan heb ik geleerd om balans te vinden, en dat ik niet alles hoef te laten staan. Ik heb geleerd dat falen niet erg is en dat je hiervan juist weer extra motivatie en discipline krijgt. Ook de spontane etentjes of drankjes moeten kunnen, zoals mij vaak gebeurt op werk of in mijn vrije tijd. Dit kan allemaal binnen PBP. Ik ben een voorstander van ‘het zo leuk mogelijk maken’ en probeer samen met jou je doelen te behalen en een leefstijl te vinden die bij jou past.

Ik kan jou helpen met de juiste balans te vinden tussen voeding, sporten, werk en je sociale leven. Als geen ander weet ik hoe het is om balans te zoeken in een onregelmatig en sociaal leven met wisselende werktijden, maar ook hoe je creatief om moet gaan met verschillende situaties en verschillende (sport-)omgevingen.

Wat deelnemers zeggen over Esmée Sluijs

Eindelijk iets gevonden wat werkt en bij mij past!

Esmée heeft mij hier erg veel bij geholpen. Op de juiste momenten controleerde ze mij, gaf tips, duidelijke uitleg en motiveerde ze om door te gaan. Het is fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik weet zeker dat ik niet zulke resultaten had behaald als zij er niet was geweest.

— Sophia

Lees het persoonlijke verhaal van Sophia

Ik voel me veel energieker!

Niet alleen in de ondersteuning met sporten is Esmee een top Personal Body Coach. Esmee heeft antwoord op al mijn vragen en qua voeding kan ik veel van haar leren. Soms vraag ik haar om mee te kijken naar mijn voeding en zij komt dan met aanvullingen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Mede door Esmee heb ik het plezier in sporten en voeding weer teruggevonden!

— Romy

Lees het persoonlijke verhaal van Romy

Esmée Sluijs coacht de volgende plannen