Esmée Damen, 23

It only takes one person to change your life: you!

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Esmée Damen als coach
4.73 / 5
113 beoordelingen
AlleenstaandChronische aandoeningChronische longaandoeningCrossfitEmotie-etenFeestjesFlexitariërFysiotherapeutHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingLevensgenieterMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindfulnessOptimistParttime jobPersonal Body TrainerPersonal TrainerTraveler
Coaches Esmée Damen

Over coach Esmée Damen

Hi! Ik ben Esmée, woon in Almere en werk als fysiotherapeut én als Personal Body Trainer in de Changing Life Hub.

Zelf ben ik in 2019 begonnen aan mijn Personal Body Plan avontuur. Inmiddels durf ik met overtuiging te zeggen dat ik de afgelopen periode een enorme groei heb doorgemaakt, zowel fysiek maar ook zeker mentaal! Ik heb een hele goede balans gevonden tussen gezond leven, maar ook feestjes en lekker eten horen hier echt nog bij. Happy in mijn vel zitten, dat is waar ik het voor doe.

Deze persoonlijke groei en progressie gun ik jou ook! Het proces zal gaan met vallen en opstaan. Als jouw coach wil ik er voor je zijn om jou door moeilijke momenten heen te helpen, de gemaakte progressie te vieren en alles wat daar tussen zit.

Als coach omschrijven mensen mij vaak als erg betrokken; positief; enthousiast; een initiatiefnemer en dat ik mensen behandel zoals ikzelf graag behandeld wil worden; met veel persoonlijke aandacht maar ook eerlijk wanneer dit nodig is.

Naast mijn liefde voor (lekker) eten, kan ik jou ook net een extra stapje begeleiden op het gebied van training met mijn kennis vanuit mijn werk als fysiotherapeut en trainer.

Ben jij net zo enthousiast als ik? Dan hoop ik dat wij binnenkort samen toe gaan werken naar een nieuwe leefstijl, stap voor stap, op weg naar de beste versie van jezelf! Ieder plan is uniek, wij gaan samen kijken naar wat werk voor jou!

Wat deelnemers zeggen over Esmée Damen

Ik kan genieten en lekker eten zonder mezelf schuldig te hoeven voelen

Esmée heeft mij vanaf de dag dat ik haar als coach had meteen gesteund, als ik ergens tegenaan liep of moeite mee had dan kan ik haar altijd een berichtje sturen en daar weet ze dan ook altijd een goed antwoord op. Ook als ik mijn mindere dagen heb is ze er voor mij om te zeggen hoe goed ik het doe en wat ik misschien beter kan doen. Ik ben dankbaar voor Esmée dat we altijd goed met elkaar kunnen praten en dat ik door haar echt niet opgeef ze komt altijd met nieuwe uitdagingen en tips en dat motiveert me enorm om hiermee door te gaan.

— Naomi

Lees het persoonlijke verhaal van Naomi

Esmée Damen coacht de volgende plannen