Emma Veerbeek, 27

Dream big, work hard, make it happen!

Kies Emma Veerbeek als coach
Nog geen beoordelingen
CrossfitEmotie-etenFlexitariërHbo-niveauMasterclass Plantaardig VoedingspatroonOptimistParttime jobPedagogiekSamenwonendSociaal pedagogisch MedewerkerTennisTravelerVolleybal
Coaches Emma Veerbeek

Over coach Emma Veerbeek

Hey! Wat tof dat je mijn coachprofiel hebt aangeklikt! Voordat je begint aan jouw Personal Body Plan wil je natuurlijk weten wie je voor je hebt en hoe ik jou kan helpen richting de beste versie van jezelf.

Ik woon samen met mijn vriend en ietwat gekke kat in een dorp in de buurt van Den Bosch. Ik word blij van sporten, lezen en lekker eten. Ook ga ik graag op reis en vind ik het tof om deze reizen op foto’s vast te leggen.

Mijn Personal Body Plan begon ook na een reis. Ik beklom op Curaçao de Christoffelberg met mijn vriend en kwam volledig Total loss weer beneden, dat terwijl ik altijd zo actief was geweest, ik heb jaren lang gevolleybald, en een goede conditie had. Toen ik later nog eens goed naar de foto’s van die vakantie keek en de kilo’s zag die er voorheen nooit waren wist ik dat mijn volgende reis eentje moest worden voor mezelf.

Een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past en je daardoor ook vol gaat houden, dat is waar ik met jou voor wil gaan.

We leggen de focus op je sterke punten en maken een plan om om te gaan met je valkuilen. Als coach ben ik enthousiast, betrouwbaar, eerlijk, denk ik met je mee en vind ik het belangrijk om jou als persoon te leren kennen.

Ben jij klaar om je doelen te bereiken? Ik help je graag om de beste versie van jezelf te worden!

Emma Veerbeek coacht de volgende plannen