Eline Nederveen, 45

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

Kies Eline Nederveen als coach
4.52 / 5
316 beoordelingen
AlleenstaandBorstvoedingBurn-outEmotie-etenFeestjesFotograafFulltime jobGlutenallergieJuristKind(eren)KookliefhebberMuziekliefhebberRunnerTravelerWo-niveau
Coaches Eline Nederveen

Over coach Eline Nederveen

Hi! Ik ben Eline, fan van Tony Chocolony en dol op fotograferen, kan niet zo goed stilzitten en het allerbelangrijkst: ik ben moeder van twee toffe kinderen (13 en 11) die de helft van de week bij mij wonen. Ik werk fulltime als juriste en heb een heerlijk druk leven waar ik volop van geniet.

Begin 2016 ben ik begonnen met mijn eigen Personal Body Plan. Als mijn kinderen bij hun vader waren verloor ik het ritme in mijn leven wat betreft sporten en op tijd en gezond eten. Ik wilde op een fijne manier weer "in control" komen. Al heel gauw na mijn start bruiste ik weer van de energie, voelde ik me fit en had ik een hele fijne balans en "mindset". En ja...dat ging met vallen en opstaan en zeker niet vanzelf, maar deze nieuwe lifestyle heeft mij super veel opgeleverd!

Ik ben simpel gezegd niet "the typical kind of mum". Geniet volop van feestjes, festivals en maak ontzettend veel lol. Van nature, maar ook door mijn (levens)ervaring heb ik een groot inlevingsvermogen, waardoor ik met begrip voor heel veel situaties je motivatie optimaal kan triggeren. Ik kan zorgen dat jij binnen jouw Personal Body Plan de manier vindt die voor jou werkt, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en je eigen doel weet te bereiken.

Ik heb zin om je in mijn team te zien!

Wat deelnemers zeggen over Eline Nederveen

Ik ben al vele centimeters verloren en 15 kilo afgevallen

Eline weet me bij een dip goed te motiveren en geeft me een duw in de goede richting. Ik zit nu beter in mijn vel en voel me fit en gezond.

— Annie

Lees het persoonlijke verhaal van Annie

Eline Nederveen coacht de volgende plannen