Doret van Troost, 34

Believe you can and you are halfway there.

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Doret van Troost als coach
4.82 / 5
346 beoordelingen
BorstvoedingBuitenlandFlexitariërKind(eren)NatuurliefhebberPaardrijdenSamenwonendSpaanstalig
Coaches Doret van Troost

Over coach Doret van Troost

Samen met mijn man, onze dochter (9) en onze zoon (8) woon ik alweer 12 jaar in het mooie, zonnige kustplaatsje Cambrils in Spanje. Daar runnen we een eigen bedrijf in de groente- en fruitexport naar Nederland. Het kan dus zomaar zijn dat jouw portie boerenkool, bloemkool of spitskool bij ons vandaan komt ;-). Naast mijn gezin, ons bedrijf en mijn werk als coach voor PBP heb ik ook een grote liefde voor paarden, al vanaf jongs af aan spelen zij dagelijks een belangrijke rol in mijn leven.

Toen ik eind 2013 kennis maakte met PBP ging er een wereld voor me open. Ik verwachtte een strikt dieet en elke dag saaie, zware trainingen, maar niets was minder waar. Ik doe sindsdien 3x per week met veel plezier aan krachttraining, geniet nog steeds van tapas op een terrasje inclusief een biertje of en goed glas wijn en eet thuis gewoon met mijn gezin mee wat de pot schaft. Balance is key.

Ik ben een vrolijk, sociaal en betrokken persoon. Als ik ergens voor ga, doe ik dat voor de volle 100%. Verwacht van mijn kant volledige inzet, motivatie, oprechte interesse en een stok achter de deur waar nodig. Met concrete doelen en een plan van aanpak zoeken we samen een weg, zodat jij je ook happy en comfortabel gaat voelen in je lijf! We gaan niet voor een quick fix, waarbij je na een paar weken weer
terug bij af bent, maar voor een gezonde, fitte lifestyle voor altijd.
You can do this!

Wat deelnemers zeggen over Doret van Troost

Inmiddels zijn er bijna tien kilo en heel wat centimeters af

Doret is een enorm motiverende coach die me af en toe een schop onder mijn hol geeft, maar ook zeker met me meeleeft. Ik vind haar echt, puur en soms streng, maar rechtvaardig. Precies wat ik nodig heb.

— Heidi

Lees het persoonlijke verhaal van Heidi

Er zijn aardig wat kilo’s af en ik merk dat ik weer een stuk blijer word als ik in de spiegel kijk

Wat een topper is Doret! Zo motiverend en geeft goeie tips! Dus aankomend jaar zit ze nog aan mij vast, haha!

— Mireille

Lees het persoonlijke verhaal van Mireille

Ik zou Personal Body Plan aan iedereen aanraden!

Doret is voor mij echt een fijne coach. Als ik een mindere dag heb dan weet ze me altijd wel weer te motiveren en heeft ontzettend goede tips.

— Daniëlle

Lees het persoonlijke verhaal van Daniëlle

Doret van Troost coacht de volgende plannen