Donna Jenkins, 23

Never regret anything that made you smile

Kies Donna Jenkins als coach
4.26 / 5
119 beoordelingen
AstmaBadmintonDansenEmotie-etenFeestjesFlexitariërHbo-niveauKookliefhebberLactoseintolerantieMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkParttime jobRunnerStudentThuiswonendTravelerVoedingsgedragYoga
Coaches Donna Jenkins

Over coach Donna Jenkins

Ik ben Donna Jenkins, 20 jaar en 3e jaars Aviation student. Ik heb een enorme interesse in en passie voor een fitte leefstijl. Naast mijn opleiding werk ik een paar dagen per week in de bioscoop en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool in Alkmaar. Verder heb ik nog een aantal hobby’s, waaronder piano spelen, gitaar spelen, uit eten gaan, reizen, festivals en natuurlijk mijn grote interesse in vliegtuigen.

Zelf begon ik met Personal Body Plan, omdat ik heel onzeker was geworden. Ik vond het niet leuk om op de foto te gaan en in de zomermaanden bedekte ik mijn lichaam zoveel mogelijk. Om dat gevoel van onzekerheid te onderdrukken at ik regelmatig teveel. De reis die ik met Personal Body Plan heb meegemaakt is echt een life changer voor mij geweest. Ik heb geleerd om balans te creëeren en het belangrijkste: om mijn zelfvertrouwen terug te winnen.

Door mijn ervaring met Personal Body Plan ben ik gemotiveerd geraakt om anderen ook te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Omdat ik zelf nog student ben heb ik ervaring met het creëeren van balans tussen een gezonde leefstijl en een drukke onregelmatige dagindeling. Samen gaan wij de reis maken naar deze balans, op een manier die werkt voor jou!

Donna Jenkins coacht de volgende plannen