Djamila Smit, 38

Samen gaan we het verschil maken!

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Djamila Smit als coach
4.8 / 5
185 beoordelingen
BloggerBodybuildingBurn-outCrossfitDepressieEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberMamaMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendTravelerVeel onderwegVoedingsgedrag
Coaches Djamila Smit

Over coach Djamila Smit

Ik ben Djamila, getrouwd en moeder van 2 fantastische kids. Naast coaching voor Personal Body Plan ben ik zelfstandig ondernemer. Ik verzorg het kapsel en de make-up van bruiden en heb daarnaast ook mijn eigen kapsalon. Een drukke en bezige bij word ik veelal genoemd! Ik zoek mijn ontspanning vier keer per week in de sportschool, wandel graag en ben daarnaast ook graag in de keuken te vinden, waar ik heerlijke gerechten of baksels maak.

Al sinds mijn tienerjaren kampte ik met overgewicht en een slechte relatie met voeding. Ik was op mijn 16e bijna 100 kg en wist toen dat dit niet langer meer kon. Met diverse diëten en meer beweging lukte het me uiteindelijk 30 kg af te vallen maar de slechte relatie met voeding bleef, als ook de negatieve mindset over mezelf. In september 2019 startte ik met Personal Body Plan. Ik heb eindelijk een gezondere relatie met voeding gekregen en voel me fitter dan ooit!

Met de kennis en ervaring die ik in alle jaren heb opgedaan, wil ik jou ook helpen je doelen te behalen en de beste versie van jezelf te worden! Ik wil je laten inzien dat goed of fout, gezond of ongezond iets is wat we onszelf opleggen. Balance is the key! Nog steeds lekker genieten van voeding en etentjes en toch waar nodig bewustere keuzes te maken. Een duurzaam resultaat is waar we aan gaan werken. Ik help je bij het ontwikkelen van je eigen persoonlijke levensstijl.
Let's do this

Wat deelnemers zeggen over Djamila Smit

Ik voel me nu al veel lekkerder in mijn vel zitten en heb meer energie

Djamila motiveert mij enorm! Ze geeft me altijd tips en is een enorme inspiratie! Daarnaast is ze zelf ook een groot chocolade fan waardoor ik veel lekkere recepten van haar pagina kan halen.

— Loes

Lees het persoonlijke verhaal van Loes

Djamila Smit coacht de volgende plannen