Dian van der Velden, 23

Never give up. Great things take time.

Kies Dian van der Velden als coach
4.6 / 5
25 beoordelingen
CrossfitEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobLevensgenieterRunnerSamenwonend
Coaches Dian van der Velden

Over coach Dian van der Velden

Hoi,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Mijn naam is Dian. Naast het coachen bij Personal Body Plan werk ik fulltime als administratief medewerker bij een accountantskantoor. Naast mijn werk geniet ik het meest van crossfit, terrasjes, uitgaan en etentjes met vrienden en familie.

Ik heb echt (bijna) alles al geprobeerd, maar jammer genoeg werkte dit allemaal niet of maar voor heel even. Tot ik Personal Body Plan leerde kennen. Ik ben hier ongeveer twee jaar mee bezig en voel me beter en fitter dan ooit tevoren! Ik boek eindelijk resultaat dat echt blijvend is. Wat ik het allerfijnst vind aan Personal Body Plan is dat het niet voelt als een dieet. Ik kan genieten van de dingen die ik graag doe alleen nu met de juiste balans.

Ik heb een enorme passie voor voeding en sport ontwikkeld tijdens mijn eigen proces en wat is nu leuker dan met mijn eigen ervaringen en kennis jou te mogen coachen, om samen een positief en blijvend verschil te maken? Samen gaan we stap voor stap werken aan een nieuwe levensstijl, welke bij jou past en dus ook echt werkt voor jou.

Dian van der Velden coacht de volgende plannen