Deborah den Butter, 26

Samen gaan we gezond genieten. Dat wil jij toch ook?

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.71 / 5
161 beoordelingen
BourgondiërEmotie-etenFeestjesHandbalHbo-niveauKookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidParttime jobSamenwonendTravelerVeel onderweg
Coaches Deborah den Butter

Over coach Deborah den Butter

Hi! Ik ben Deborah (zeg maar Deb!) en woon samen met mijn vriend en kat in een gezellig dorp tussen Haarlem en Amsterdam. Ik werk parttime bij het leukste radiostation en daarnaast vervul ik de administratieve werkzaamheden voor het bedrijf van mijn vriend.

Van jongs af aan speel ik met veel plezier handbal en in combinatie met de trainingen van Personal Body Plan heb ik hiermee een goede balans gevonden qua training-intensiteit.

Naast werken en sporten geniet ik het meest van gezellig wijntjes drinken en eten met vrienden en familie!

Een vriendin zei laatst: “Deb, ik ken niemand die zo veel van eten houdt als jij”. En het is waar! Door PBP heb ik geleerd dat dit samen kan gaan met het bereiken van je doelen, zo lang je maar bewuste keuzes maakt en verantwoordelijkheid durft te nemen.

Met mijn nuchtere aanpak ga ik (samen met jou) het verschil maken. Ik ga je helpen door praktische tips te geven. Daarnaast gaan we de diepte in en kijken welke gedragsverandering in jouw leven nodig is voor blijvend resultaat. Het leven is leuk en er moet genoten worden, maar gezondheid verdient de juiste aandacht.

Vaak kun je met kleine aanpassingen al grote resultaten behalen. Met mijn positieve energie en enthousiasme sta ik te springen om met jou te werken aan de beste versie van jezelf.

Wat deelnemers zeggen over Deborah den Butter

Sinds ik ritme heb in eten en sporten zit ik veel beter in mijn vel!

Deborah heeft echt ontzettend veel betekend voor mij. Vooral haar praktische tips zijn ontzettend fijn. Van tips voor recepten tot echt concrete producten om te proberen. Ze past haar coaching aan op wat bij mij past en is daarin dus erg flexibel. Vooral dat laatste vind ik erg fijn omdat sommige dingen niet altijd haalbaar zijn met een druk werk/studie schema. Ze vraagt wekelijks naar wat ik wil bespreken of waar ik de focus op wil leggen. Ze is een hele positieve, persoonlijke en motiverende coach, zonder haar was mij dit niet gelukt!

— Anne

Lees het persoonlijke verhaal van Anne

Deborah den Butter coacht de volgende plannen