Daphne Princen, 28

If it doesn't challenge you, it won't change you.

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Daphne Princen als coach
4.51 / 5
47 beoordelingen
AstmaBasketbalBourgondiërEmotie-etenFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberLactoseintolerantieLeerkrachtMasterclass Plantaardig VoedingspatroonOptimistPedagogiekSamenwonendVoedingsgedrag
Coaches Daphne Princen

Over coach Daphne Princen

Ik woon, samen met mijn vriend en mijn puppy in Weert. Ik woon hier al mijn hele leven en heb er sinds een jaar mijn eigen huis. Om de hoek ligt de basisschool waar ik werkzaam ben in de bovenbouw. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik het menselijk gedrag (kinderen in dit geval) erg interessant vind en ik hier graag meer van wil weten. Ik wil hier graag nog verder in groeien en ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool en op het basketbalveld te vinden, maar naast het sporten vind ik het ook gezellig om met familie of vrienden een hapje en een drankje (of zes) te doen. PBP was voor mij de stok achter de deur om hier een balans in te vinden, zodat het niet meer het 'alles of niets' principe was. Daarnaast heb ik door PBP ook handvatten gekregen voor de trainingen in de sportschool, want laten we eerlijk zijn: in het begin weet niemand wat hij doet..

Ik heb gedurende mijn 1,5 jaar Personal Body Plan (met coach) veel geleerd over mijzelf en over training, voeding en gedrag. Dit komt terug in de manier waarop ik werk in de klas, maar ook hoe ik als coach ben. Ik ben een betrokken persoon die je graag leert kennen zodat ik jou kan helpen tot de beste versie van jezelf!
Ik zie hoeveel Personal Body Plan mij heeft gebracht en wil dit graag ook met anderen delen. Samen gaan we op zoek naar een levensstijl die werkt en blijft werken.

Daphne Princen coacht de volgende plannen