Danniek Franke, 26

You can admire someone else's beauty, without questioning your own.

Nog maar 4 Plus plekken beschikbaar Kies Danniek Franke als coach
4.54 / 5
167 beoordelingen
BorstvoedingEmotie-etenHbo-niveauKrachttrainingMaatschappelijk werk en dienstverleningMindfulnessMindsetModelParttime jobPersonal TrainerVoedingsgedrag
Coaches Danniek Franke

Over coach Danniek Franke

Hey! Even voorstellen… Ik ben Danniek en sinds maart 2019 ben ik met veel plezier Personal Body Plan coach. Dit doe ik naast mijn baan als sociotherapeut in een TBS kliniek. Ik woon samen in het gezellige Groningen, en in oktober 2020 ben ik trotse mama geworden van een prachtige dochter!

In 2015 is fitness een passie geworden. Zelfstandig wist ik goed mijn weg te vinden, maar ik wilde meer! In 2017 heeft het volgen van Personal Body Plan ervoor gezorgd dat ik zowel fysiek als mentaal grote sprongen vooruit heb kunnen maken. Iets wat ik iedereen gun. Nu ik moeder ben geworden is er nog weer een hele andere dimensie bij gekomen. Nooit eerder is het voor mij zo belangrijk geweest om goed voor mezelf te zorgen, want: happy mama = happy kids!

Wat kun je van mij als coach verwachten? Een eerlijke en open-minded coach die persoonlijke aandacht geeft, met je mee denkt, buiten alle kaders kijkt en samen met jou op zoek gaat naar hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden. Ik overlaad je met tools en tips waar jij je leven lang profijt van zult hebben en waarmee je de lifestyle kunt bereiken die jou kan laten stralen van binnen en van buiten!

Wat deelnemers zeggen over Danniek Franke

Ik heb meer energie en voel me gewoon heel lekker in mijn vel

Danniek geeft ook emotionele ondersteuning. Daarnaast moedigt ze me aan en geeft positieve feedback. Ook denkt ze mee wanneer ik even vastloop.

— Mirjam

Lees het persoonlijke verhaal van Mirjam

Dankzij Personal Body Plan ben ik een stuk gezonder gaan eten

Vanaf het begin had Danniek door hoe belangrijk het mentale aspect voor mij is. Het is heel fijn dat ze begrijpt dat bepaalde dingen lastiger zijn doordat ik transgender ben en ik hierover kan praten. Ook heeft ze me heel erg geholpen met een stuk zelfacceptatie.

— Ian

Lees het persoonlijke verhaal van Ian

Danniek Franke coacht de volgende plannen