Chrissy Zijmers, 31

Fall down seven times, stand up eight!

Kies Chrissy Zijmers als coach
4.71 / 5
1131 beoordelingen
Emotie-etenFeestjesHbo-niveauHypothyreoïdieKookliefhebberKrachttrainingLevensgenieterMindsetMuziekliefhebberOnregelmatig werkOptimistParttime jobPersonal TrainerSamenwonendVerpleegkundigeVoedingsgedrag
Coaches Chrissy Zijmers

Over coach Chrissy Zijmers

Hi! Mijn naam is Chrissy en ik zou jou graag willen helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Over mijzelf: ik ben gek op chocolade en woon samen met mijn man in Venlo. Ik ben werkzaam als jeugdverpleegkundige waar het begeleiden van gezinnen en kinderen centraal staan. In mijn vrije tijd ben ik graag in gezelschap van vrienden en familie, het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Verder haal ik veel plezier uit sporten (fitness/krachttraining) en reis ik erg graag.

Voordat ik aan Personal Body Plan begon vond ik het verschrikkelijk om te sporten en lette ik totaal niet op wat ik at. Dankzij Personal Body Plan heb ik geleerd om te genieten van het proces en maak ik dagelijks bewustere keuzes. Ik haal ontzettend veel energie uit deze levensstijl, voel me fit en ook mentaal sterk. En ik kan me nu zelfs geen leven meer zonder krachttraining voorstellen!

Uit eigen ervaring weet ik dat de verandering naar een gezonde levensstijl met vallen en opstaan gaat. Ik ben van mening dat de focus niet moet liggen op het einddoel, maar op de weg er naartoe.|

Als persoon en coach ben ik eerlijk, positief en betrokken. Ik wil jou leren kennen en begrijpen zodat we samen een manier vinden om de tools die Personal Body Plan aanreikt aan te laten sluiten op dat wat werkt voor jou.

Waar wacht je op? Let's do this! Join #pbpteamchris

Wat deelnemers zeggen over Chrissy Zijmers

De trainingen en het invoeren van mijn eten gaven me de structuur die ik zocht!

Chrissy is de liefste die je kunt hebben! Ik ben enorm kritisch op mijzelf, altijd al geweest, en vergeleek mijn resultaten steeds met de meting ervoor. In plaats van dat ik het vergeleek met het begin.

— Klarina

Lees het persoonlijke verhaal van Klarina

Ik heb veel meer routine, ben bewuster in het maken van keuzes en ben in mijn leven actiever

Chrissy is een geweldig lieve vrouw, die heel goed bij mij past als coach. Ik kan super streng zijn voor mijzelf, waardoor ik geneigd ben slechtere keuzes te maken.

— Esmee

Lees het persoonlijke verhaal van Esmee

Je kunt je doelen behalen als je ze maar haalbaar maakt en lief bent voor jezelf

Chrissy zorgt ervoor dat ik mijn doelen weer voor ogen heb en vraagt me of ik die hele chocoladereep nou echt zo nodig had… Ahum, nee.

— Iris

Lees het persoonlijke verhaal van Iris

Ik kan iedereen aanraden om te starten met een Personal Body Plan

Chrissy geeft me veel complimenten op de juiste momenten, en de juiste tips waardoor ik altijd weer de motivatie krijg om door te gaan! Dat geeft mij veel zelfvertrouwen.

— Martine

Lees het persoonlijke verhaal van Martine

Ik vind het sporten nu echt leuk geworden!

Chrissy is niet streng maar wel eerlijk, ze pusht mij niet, maar motiveert wel. Als ik iets anders wil hebben in bijvoorbeeld mijn training, dan regelt ze dat voor mij. Ik ben heel bij met haar!

— Lucienne

Lees het persoonlijke verhaal van Lucienne

Mijn Personal Body Coach liet me inzien dat het niet zwart wit hoeft te zijn en dat kleine stapjes ook goed zijn

Met grote dank aan Chrissy voor haar geduld. Ze is lief en geïnteresseerd en weet het juiste te zeggen. Ze biedt altijd aan om informatie te geven die ik wil hebben of nodig heb.

— Sarah

Lees het persoonlijke verhaal van Sarah

Ik ga nog steeds iedere week uiteten!

Chrissy motiveert mij dagelijks, stuurt me bij, geeft waardevolle tips, heeft humor en is ook nog eens hartstikke lief. Zonder haar had ik dit resultaat niet bereikt, we doen het echt samen, dank je wel Chrissy!

— Emmy

Lees het persoonlijke verhaal van Emmy

De zichtbare resultaten zijn een extra motivatie om lekker door te gaan

Chrissy is heel fijn en positief. Daarnaast weet ze me te motiveren en helpt ze me goed als ik vragen heb. Ze is een fijn steuntje in de rug!

— Kira

Lees het persoonlijke verhaal van Kira

Chrissy Zijmers coacht de volgende plannen