Chayenne Faessen, 29

Blijven werken aan jezelf is de mooiste investering ooit.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.67 / 5
30 beoordelingen
AlleenstaandBurn-outDepressieEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobGlutenallergieKookliefhebberLactoseintolerantiembo-niveauMigraineMindfulnessMindsetNatuurliefhebberOnregelmatig werkPaardrijdenVegetariërVerpleegkundigeWandelen
Coaches Chayenne Faessen

Over coach Chayenne Faessen

Hee, wat leuk dat jij interesse hebt in Personal Body Plan met mij als coach!

Ik ben Chayenne, 29 jaar en kom uit Heerlen.
Naast het coachen voor Personal Body Plan werk ik fulltime als Verzorgende-IG.
Door mijn wisselende dienstrooster is het iedere week weer een uitdaging om mijn voeding en training zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Jarenlang volgde ik strikte diëten zonder langdurig resultaat, wat resulteerde in eetbuien en daarna was ik weer klaar voor wat nieuws.
In 2018 koos ik voor het eerst voor Personal Body Plan en behaalde ik na 6 maanden mijn doel van -10kg.
Personal Body Plan leerde mij dat het niet alleen om het cijfer op de weegschaal gaat maar dat er zoveel meer bij komt kijken om een langdurig resultaat te behalen en te behouden.

Samen met jou wil ik opzoek naar een leefstijl die volledig bij jou past, een leefstijl die werkt voor jou en een leefstijl die vol te houden is op de lange termijn. Ik wil jou begeleiden naar de beste versie van jezelf door mijn kennis en ervaring te delen die verdeeld zijn in 4 pijlers: gedrag, voeding, training en herstel.

Chayenne Faessen coacht de volgende plannen