Britt Langeveld, 28

Soms maken kleine dagelijkse wijzigingen al een wereld van verschil!

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Britt Langeveld als coach
Nog geen beoordelingen
FeestjesMindfulnessParttime jobSamenwonendYoga
Coaches Britt Langeveld

Over coach Britt Langeveld

Betrokken, optimistisch en gezelligheid: drie woorden die het beste bij mij passen.
Houd jij net zoals ik van gezellige borrelavonden met vrienden met hier en daar een drankje en snack? En vind jij het lastig om hierin balans te vinden? Dan ben je bij mij op het juiste adres en help ik je graag om de beste versie van jezelf te worden!

Al jaren ben ik bezig met fitness en gezonde voeding, maar doordat ik te weinig kennis had zag ik geen veranderingen aan mijn lichaam. Sinds ik ben begonnen met mijn PBP ben ik veel te weten gekomen over voeding en training en heb ik nog nooit zo goed in mijn vel gezeten! Door kleine aanpassingen in je voeding kun je écht een verschil maken en voelt het totaal niet aan als dieet. Nog steeds kun je gezellig uiteten gaan, een wijntje drinken én daarnaast afvallen. Win-win situatie dus!

Ik gun het jou ook om zo goed in je vel te zitten dus lijkt het me fantastisch om jou te coachen en mijn kennis over te dragen. Naast mijn positieve instelling ben ik een luisterend oor, waardoor mensen zich gauw thuis voelen bij mij. Ik zal je aanmoedigen als het goed gaat en steunen als het even tegenzit. Ga jij met mij de uitdaging aan!?

Britt Langeveld coacht de volgende plannen