Bregje Simons, 24

It doesn't get easier, you just get stronger

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Bregje Simons als coach
4.79 / 5
343 beoordelingen
BodybuildingEmotie-etenFlexitariërGlutenallergieHbo-niveauKrachttrainingMindfulnessParttime jobPersonal TrainerSamenwonendStudentVoeding en diëtetiekYoga
Coaches Bregje Simons

Over coach Bregje Simons

Hoi! Leuk dat je mijn profiel bezoekt! Ik ben gek op schrijven, lezen, Netflixen, koken en reizen en ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn vriend en ik wonen samen met onze hond Mylo, en samen vinden we het heerlijk om in het bos te wandelen. Naast mijn werk als PBP-coach ben ik journalist en tekstschrijver. Ik fitness graag, en ik doe aan yoga.

Mijn interesse in voeding en training is vooral ontstaan door nieuwsgierigheid. Ik was benieuwd wat ik kon bereiken als ik écht een goed plan had. Het frustreerde me dat ik overal zoveel informatie tegenkwam over voeding en training, maar ik niet wist wat nou echt klopte. Daardoor rommelde ik wat aan, zag ik weinig progressie en raakte de motivatie weer kwijt. Ik gunde het mezelf om blijvend lekkerder in mijn vel te zitten en fysiek en mentaal sterker te worden, en dat heeft PBP mij gebracht.

Voorheen was ik als coach echt een aanpakker en vooral gefocust op het behalen van fysieke doelen. Nu ben ik daarnaast ook veel meer bezig met de mentale progressie die mijn deelnemers boeken. Als coach bied ik je een veilige omgeving waarin je kunt groeien, vallen en weer opstaan. Ik ben heel betrokken, help je om inzichten te krijgen en doe dat met veel liefde en humor. Maar ik ben wel direct, en zal niet altijd zeggen wat je wilt horen. Met een goed doel: jou helpen om blijvend te veranderen.

Wat deelnemers zeggen over Bregje Simons

Ik heb de eerste grote mijlpaal voor mijzelf behaald: ik ben 10 kg afgevallen

Bregje herinnert mij er regelmatig aan dat de boog niet altijd gespannen hoeft te zijn en komt met veel goede tips en persoonlijke ervaring! Ik ben erg blij met Bregje als mijn coach en heb zin in het tweede half jaar!

— Delphine

Lees het persoonlijke verhaal van Delphine

Bregje Simons coacht de volgende plannen