Bo Ermes, 34

Ben jij klaar voor de mooiste investering in jezelf? Join #teambo!

Nog maar 2 Original plekken beschikbaar Kies Bo Ermes als coach
4.73 / 5
268 beoordelingen
Changing Life HubFeestjesFulltime jobHuman Resource ManagementMarathonMindfulnessRunnerTravelerTriathlonWo-niveau
Coaches Bo Ermes

Over coach Bo Ermes

Hi, ik ben Bo! Geboren in het zonnige zuiden van Nederland en via Groningen in Haarlem terecht gekomen. Ik werk in Amsterdam als HR Support Officer. Wat ik het allerliefst doe in mijn vrije tijd is trainen in de Changing Life Hub, dansen op festivals, genieten van een dagje sauna of mooie reisjes maken. Verder ben ik actief op social media, voornamelijk Instagram. Ik kan intens gelukkig worden van mooie (sport)foto’s!

Na het finishen op de Barcelona Triathlon en de New York City Marathon snakte ik ernaar om de gym weer in te duiken! Ik ben nu ruim 3 jaar bezig met PBP en ik ben nog steeds ZO enthousiast! Ik heb een jaar ‘Muscle Shaping’ gedaan, wat ertoe heeft geleid dat ik 6 kilo ben aangekomen, vrijwel enkel in spiermassa. Daarna ben ik geswitcht naar ‘Fat Burning’ om weer wat droger te worden, mét behoud van die spiermassa. Zo mooi om te zien waar het lichaam toe in staat is met de juiste tools en mindset!

Ik probeer een mooie balans te vinden tussen een blokjesbuik en blokjes chocolade. Het klinkt cliché, maar balance is écht key. Ik wil dat jou ook meegeven, evenals het intense plezier in het trainen! Ik hoop dat mijn persoonlijke verhaal jou enthousiast heeft gemaakt om je aan te sluiten bij #teambo! Ik kan niet wachten om je te leren kennen en samen een plan de campagne te maken!

Klik op de groene button om mij als coach te kiezen!

Wat deelnemers zeggen over Bo Ermes

Het is een mooie en blijvende investering in jezelf!

Bo houdt me scherp en geeft me steeds weer nieuwe energie om door te gaan op momenten dat het even zwaar voor mij is.

— Anne

Lees het persoonlijke verhaal van Anne

Consistentie is écht de sleutel tot succes!

Bo heeft me geleerd om een goede balans te vinden tussen de ‘normale dagen’ en de dagen dat er een etentje of feestje gepland staat.

— Danni

Lees het persoonlijke verhaal van Danni

Ik ben op sociaal gebied veel opener geworden!

Mijn Personal Body Coach Bo zorgde ervoor dat ik in deze routine ben gekomen. Ze vraagt altijd hoe het met mij en mijn proces gaat. Slechte dagen worden daardoor geen slechte weken en daar ben ik haar dankbaar voor!

— Esther

Lees het persoonlijke verhaal van Esther

Dat is voor mij al een fantastisch resultaat!

Met behulp van mijn fantastisch lieve, enthousiaste en geduldige Personal Body Coach Bo heb ik mijn ‘downs’ geleerd te zien voor wat ze zijn: onvermijdelijke obstakels in een proces naar verbetering.

— Margriet

Lees het persoonlijke verhaal van Margriet

Bo Ermes coacht de volgende plannen