Bianca Schrader, 47

The body achieves what the mind believes :-)

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Bianca Schrader als coach
4.49 / 5
1435 beoordelingen
BloggerDansenEmotie-etenFeestjesFlexitariërHbo-niveauKind(eren)KrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberParttime jobRunnerSamenwonendWandelenYoga
Coaches Bianca Schrader

Over coach Bianca Schrader

Samen met mijn vriend en onze zoon woon ik in Dronrijp. Naast mijn baan bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie ben ik voedingsdeskundige en sinds september 2015 Personal Body Coach.

In mijn vrije tijd sport ik graag of doe ik wat leuks met mijn gezin of vriendinnen. Verder mag ik graag fotograferen, tekenen en schilderen, dansen, shoppen, bloggen en ben ik actief op Instagram en Facebook.

In 2014 ben ik aan mijn Personal Body Plan begonnen, op zoek naar de beste versie van mezelf. De reden? Ik wilde me weer fijn voelen in mijn eigen lichaam.

Tijdens mijn zwangerschap was ik zo'n 25 kilo aangekomen en daarna kreeg ik die er heel moeilijk weer af. Er moest dus wat gebeuren!

Wil je meer weten over mijn PBP-traject? Op mijn blog biancaschrader.com kun je meer lezen over mijn zoektocht naar de beste versie van mezelf.

Ik vind het super leuk om andere mensen te motiveren en inspireren op het gebied van een gezonde lifestyle.

Uit eigen ervaring weet ik dat het moeilijk kan zijn om uit je comfortzone te stappen. Toch heb ik het gedaan en heb er zoveel mooie dingen voor terug gekregen.

Jij kunt het ook en ik wil je daar graag bij helpen. Niet geschoten, is altijd mis!

Wat deelnemers zeggen over Bianca Schrader

Ik zit lekker in m'n vel en straal weer

Bianca geeft me steun, tips en kan me zo af en toe ook wel weer even aanpakken. Dat heb ik zo af en toe ook nodig. Bianca is een fijne Personal Body Coach met heel veel ervaring.

— Irma

Lees het persoonlijke verhaal van Irma

Ik heb volop kunnen sporten en nauwelijks last gehad van zwangerschapskwaaltjes

Tijdens je zwangerschap komen er zoveel nieuwe dingen op je af. De begeleiding van Bianca en de gestructureerde aanpak van Personal Body Plan hebben mij daarbij tot nu toe heel goed geholpen.

— Elke

Lees het persoonlijke verhaal van Elke

Voor niets komt de zon op en voor de rest moet je keihard werken

Mijn grootste angst was dat ik het moeilijk en ingewikkeld zou vinden. Doordat PBP zich constant focust op jouw eigen plan, doelstellingen en wensen, bleek het tegendeel waar. Je moet hard werken maar waar een wil is, is een weg.

— Judith

Lees het persoonlijke verhaal van Judith

Ik had alle maten kleding verzameld

Ik was sceptisch toen ik begon met het plan. Maar dat bleek dus niet zo te zijn. Het is echt een heel haalbaar plan voor iedereen! Ik ben trots op het resultaat wat ik heb behaald onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Bianca.

— Kelly

Lees het persoonlijke verhaal van Kelly

Ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel!

Zonder mijn Personal Body Coach Bianca had ik het nooit kunnen doen. Zij is echt mijn stok achter de deur en weet altijd de juiste dingen te zeggen. Zij heeft mij laten zien dat ik het op eigen kracht kan en dat ik trots mag zijn op mijzelf.

— Lotte

Lees het persoonlijke verhaal van Lotte

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo lekker in mijn vel zat

Al met al ben ik ontzettend trots op mezelf. Streven naar progressie is echt een proces en dat gaat stapje voor stapje. Mede dankzij mijn fantastische Personal Body Coach Bianca ben ik nu al zo ver gekomen!

— Suzanne

Lees het persoonlijke verhaal van Suzanne

Ik voel me al zoveel fitter en dat ben ik ook!

Uiteraard gaat niet alles zonder slag of stoot en heb ook ik mijn dipjes wel gehad. Mijn lieve coach Bianca is er dan ook altijd voor mij en helpt mij overal doorheen. Ik ben echt enorm blij met haar als mijn coach!

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

Doordat ik mezelf mentaal en fysiek fit voel ben ik een veel leukere mama en partner!

Het dagelijkse contact met mijn coach en het uploaden van maaltijden heeft er voor gezorgd dat ik mijn levensstijl heb kunnen veranderen.

— Willemijn

Lees het persoonlijke verhaal van Willemijn

Het sporten geeft heel veel energie

Mijn Personal Body Coach Bianca Schrader is een super coach. Ze is betrokken en heel opbouwend. Ze geeft altijd bruikbare adviezen en durft ook kritisch te zijn.

— Elize

Lees het persoonlijke verhaal van Elize

Bianca Schrader coacht de volgende plannen