Annick Douma, 22

Jou helpen naar de fitste versie van jezelf, dat is mijn missie!

Kies Annick Douma als coach
4.24 / 5
100 beoordelingen
FeestjesFlexitariërGroepslesinstructeurHbo-niveauKookliefhebberPersonal TrainerRunnerSamenwonendSportkundeTriathlonVoetbalWielrennen
Coaches Annick Douma

Over coach Annick Douma

Ik ben afgestudeerd aan mijn studie Sportkunde en werk nu als personal trainer. Ik help dus dagelijks mensen naar een fittere versie van zichzelf en haal hier veel plezier uit! Zelf ben ik veel in de sportschool en op het voetbalveld te vinden. Maar naast sporten doe ik graag leuke dingen met vrienden en houd ik ook zeker van een feestje. Ik vind het belangrijk dat je je fit kan voelen en ook gewoon leuke dingen kan doen!

Ondanks dat ik zelf in het dagelijks leven al personal trainer en leefstijlcoach ben heeft Personal Body Plan mij geholpen om ook goed met mezelf bezig te blijven. Door Personal Body Plan kan ik makkelijk mijn voeding bijhouden en vind ik het heerlijk om niet zelf na te hoeven denken over mijn eigen trainingsschema.

Ik ben dagelijks bezig met het begeleiden en coachen van mensen naar een gezonde leefstijl. Samen stellen we doelen en werken we hier in stapjes naar toe. Het zien van resultaten van klanten geeft mij veel voldoening en plezier in mijn werk!

Annick Douma coacht de volgende plannen