Annet Bolk, 35

Difficult roads often lead to beautiful destinations

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Annet Bolk als coach
4.81 / 5
132 beoordelingen
Academie voor Lichamelijke OpvoedingBewust singleEngelstaligFlexitariërHbo-niveauKankerLeerkrachtMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMountainbikenSkeelerenTopsporterTravelerTriathlon
Coaches Annet Bolk

Over coach Annet Bolk

Ola! Ik ben docent lichamelijke opvoeding, heb gewerkt op het MBO Sport &Bewegen, tussendoor een wereldreis gemaakt en daarna nog werk-, maar met name levenservaring opgedaan in Dubai. Ik ben een blij, open-minded en avontuurlijk persoon.

Ik ben heel graag in beweging, de gym, wandelen, recreatief hardlopen, zaalvoetballen, op de racefiets weg of met de mountainbike het bos in. Ook zwem ik graag en ben ik fan van de 1/8e triatlon. Een Ironman 70.3 is nog mijn ultieme sportdoel!

Zelf 16 maanden in behandeling geweest voor een vreselijke ziekte, maar mede door Personal Body Plan fysiek en mentaal sterker geworden. Wat je lichaam wel niet kan incasseren als je fysiek fit bent en een positieve mindset hebt, dat is niet in woorden te beschrijven. Zoals mijn slogan zegt: Moeilijke wegen leiden vaak naar prachtige bestemmingen.

Als coach ben ik op open en oprecht geïnteresseerd, ik luister naar je en ben actief betrokken.

Lief zijn voor je lijf, bewust met je gezondheid bezig zijn, balans creëren. Dat is wat ik jou óók gun.

Kijk in de spiegel en zeg "I love you". Je mag er zijn, je bent uniek en de moeite waard, onthoud dat goed! Toch schuilt er in ieder individu een nog betere versie van zichzelf, fysiek en/of mentaal. Ik hoop samen met jou de reis naar die nog mooiere jij te mogen maken.

Ready for take off? Kom in mijn TEAM, because Together Everyone Achieves More.

Annet Bolk coacht de volgende plannen