Annemieke Bruens, 28

Ik help jou de juiste balans te vinden!

Nog maar 4 Plus plekken beschikbaar Kies Annemieke Bruens als coach
4.49 / 5
59 beoordelingen
AlleenstaandBeroepssporterDansacademieDansenEx-topsporterFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberMindfulnessMuziekliefhebberTraveler
Coaches Annemieke Bruens

Over coach Annemieke Bruens

Hoi! Ik ben Annemieke, 27 en woon in het hartje van Amsterdam. Je kan mij wakker maken voor sushi, ik hou van een festivalletje in de zomer en ben gek op terrasjes pakken met vrienden.

Ik heb gestudeerd aan de dansacademie in Amsterdam en ben, na in Breda als danseres te hebben gewerkt, weer teruggekomen naar Amsterdam. Naast Personal Body Coach ben ik reintegratie adviseur, waarbij ik mensen begeleid bij het vinden van een nieuwe baan.

Bijna een jaar geleden ben ik begonnen met Personal Body Plan. Van fulltime danseres, naar 3 keer per week sporten in de sportschool (zonder goed trainingsschema), zag je aan mijn lichaam en merkte ik mentaal. Ik zat niet lekker in mijn vel en had behoefte aan handvatten. Ik besloot te starten met Personal Body Plan. Nu, bijna een jaar later, heb ik mooie resultaten geboekt en geleerd hoe ik mijn lichaam kan shapen op de manier zoals ik dat wil. Ik voel mij weer top, zowel fysiek als mentaal!

Als Personal Body Coach ben ik persoonsgericht, positief en motiverend. Ik ben benieuwd naar wat jou als persoon drijft om te beginnen met jouw Personal Body Plan en help je graag om een levensstijl voor langere tijd te ontwikkelen (en daar hoort best eens een wijntje of kaasplankje bij). Balance is key!

Ik geloof erin dat je meer kan dan je denkt, en wil daar samen met jou achter komen.

Join TeamMiek!

Annemieke Bruens coacht de volgende plannen