Annemarie Oudenampsen, 30

Your only limit is your mind!

Nog maar 3 Premium plekken beschikbaar Kies Annemarie Oudenampsen als coach
4.54 / 5
308 beoordelingen
AlleenstaandCommunicatieEmotie-etenFeestjesFulltime jobKrachttrainingMarathonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindsetObstacle RunnerOnregelmatig werkPaaldansenPersonal TrainerRunnerVoedingsgedragWo-niveau
Coaches Annemarie Oudenampsen

Over coach Annemarie Oudenampsen

Hi! Ik ben Annemarie Oudenampsen, woonachtig in het mooie Hanzestadje Zutphen samen met mijn twee katten. In het dagelijks leven word ik omschreven als een enthousiast, gedreven en energiek persoon. Een bezig bijtje, die altijd wel iets te doen heeft/wil hebben.

Ondertussen werk ik sinds enkele jaren fulltime als personal trainer en integraal leefstijl & vitaliteitscoach in de sportschool. Echt onwijs tof om op deze manier mijn passie en werk met elkaar te kunnen combineren!

MAAR sporten is niet altijd ‘mijn ding’ geweest. Ooit was ik dat meisje dat het een maand of 2 volhield, opgaf en een halfjaar later weer opnieuw begon. Tot voor mij het roer omging. In het begin van mijn relatie (destijds) slopen de kilo’s er aan (15 kilo!), tot ik het zat was! EN hier kwam PBP om de hoek kijken. Ik geniet van het leven, maar maak ook bewuste keuzes. Elke dag urenlang cardio en blaadjes sla maken mij niet happy, dus dit doe ik niet. Krachttraining&hardlopen, daar geniet ik van!

Wat ik kan betekenen voor jou? Een luisterend oor en een inspiratie/motivatiebron. Ik faciliteer je in jouw ‘journey’ mbv mijn eigen ervaringen en kennis. Ik ben open, eerlijk & direct, maar ook enorm begripvol (I know the struggles!). Ik sta altijd voor je klaar staan en help waar ik kan. Ik geloof dat ieder lichaam uniek is en iedereen een andere levenssituatie heeft. Er is niet één weg naar Rome maar meerdere! De nodige ups en downs zullen de revue passeren, maar we’ll work it out together!

Annemarie Oudenampsen coacht de volgende plannen