Annelie Smit, 33

Whatever you’re not changing, you’re choosing

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.47 / 5
59 beoordelingen
BlessureBurn-outFeestjesFlexitariërHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessNatuurliefhebberOrthomoleculaire VoedingParttime jobYoga
Coaches Annelie Smit

Over coach Annelie Smit

Na het afronden van de opleiding SPH ben ik gaan werken als begeleider in de GGZ. Daarnaast heb ik de diploma's Gewichtsconsulent, Orthomoleculaire Voeding en Orthomoleculair Adviseur Gevorderd behaald.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan krachttraining, yoga en BodyBalance. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen in de natuur. Gezond koken en bakken doe ik met veel plezier, maar ik kan ook erg genieten van lekker uit eten gaan of een drankje met vriendinnen.

Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met krachttraining kreeg ik de behoefte om meer doelgericht te gaan trainen. In 2019 ben ik daarom gestart met mijn eigen Personal Body Plan. Door mijn blessuregevoeligheid weet ik hoe het is om soms een stapje terug te moeten doen, maar er evengoed het meeste uit te halen. Ondanks dat dit een proces is met ups en downs, doe ik het met heel veel plezier! Het geeft me veel kracht (letterlijk én figuurlijk) en zorgt voor extra balans in mijn leven.

Als coach ben ik betrokken, persoonsgericht en motiverend. Ik wil jou stimuleren naar jezelf te kijken en vanuit inzichten nieuw gedrag te ontwikkelen. Dit vanuit een positieve benadering, maar ik zal ook direct zijn wanneer dit nodig is. Ik vind het belangrijk om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar een leefstijl die bij jou past en welke je kunt volhouden. Met een goede balans tussen discipline én kunnen genieten. Wat je doelen ook zijn, ik ga je helpen om deze te bereiken!

Annelie Smit coacht de volgende plannen