Anne van den Tol, 29

the only thing I like more than talking about food is eating

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Anne van den Tol als coach
4.61 / 5
76 beoordelingen
Burn-outEmotie-etenFeestjesFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingMindfulnessMindsetMuziekliefhebberSamenwonendTravelerVegetariër
Coaches Anne van den Tol

Over coach Anne van den Tol

Hoi, wat leuk dat je interesse hebt om te starten met jouw Personal Body Plan! Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Anne en woon samen met mijn vriend Maarten en onze kat Dino in Leiden.
Naast mijn werk als opticien ben ik minimaal drie keer in de week te vinden in de sportschool en mijn overige tijd besteed ik graag aan alles wat met eten te maken heeft!

- the only thing I like more than talking about food is eating -

Ik geniet van buiten de deur ontbijten, lunchen en dineren, kook en bak ook graag zelf en vind het leuk om eten te fotograferen (en nóg leuker om het daarna op te eten).
Ik ben gek op chocolade, hou van reizen, omring me graag met familie en vrienden en een dagje ontspannen doe ik in de sauna.

Voor ik begon met mijn eigen Personal Body Plan zat ik niet lekker in mijn vel en had ik behoefte aan structuur en balans. Met de hulp van PBP heb ik fysieke, maar zeker ook mentale groei doorgemaakt.

Waar ik vroeger een hekel had aan de sportschool sta ik tegenwoordig vol zelfvertrouwen als klein meisje tussen “de stoere jongens” in het krachthonk. Daarnaast heb ik balans gevonden tussen het hebben van een blokjes buik en het eten van blokjes chocolade (jaja, balance is écht key).

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar leer elke dag en heb me niet eerder zo fit gevoeld als nu. Dit gun ik jou ook en het lijkt me tof wanneer ik jou mag coachen op weg naar de beste versie van jezelf! :-)

Anne van den Tol coacht de volgende plannen