Anne-Tess Jolink, 25

Je kan alles, als je maar bereid bent ervoor te werken!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.74 / 5
371 beoordelingen
BourgondiërGeneeskundePsychobiologieStudentWo-niveau
Coaches Anne-Tess Jolink

Over coach Anne-Tess Jolink

Hoi, ik ben Anne-Tess en woon in Leiden. Ik heb mijn bachelor Geneeskunde op zak en zit momenteel in de afrondende fase van mijn bachelor Psychobiologie. Daarnaast werk ik in het ziekenhuis, in het weekend in de horeca en ben ik soms te vinden als ehbo’er op een festival. Verder ga ik graag uiteten, drink ik speciaalbiertjes en maak ik citytripjes. Druk? Nee hoor ik doe gewoon wat ik leuk vind! Mijn levensmotto: Je kan alles, als je er maar heel hard voor werkt!

Van huis uit werd er altijd gestimuleerd te sporten en veel bezig te zijn. Echter, hou ik ook erg van lekker eten. Dat ik veel sportte was niet aan mijn lichaam te zien. Toen ook nog eens de studentenkilo's erbij kwamen en ik niet meer in bikini naar het strand wilde, was mijn grens bereikt. Na een dieet was ik 12kg lichter maar energieloos, had ik een ongezonde relatie met voeding en liet mijn lichaam weten dat het in ‘overlevingsmodus' verkeerde. PBP is voor mij de oplossing geweest!

Ik kijk ernaar uit iemand te begeleiden in iets waar ik tot op de dag van vandaag nog zoveel plezier in heb! Elke dag iets beter worden dan je de dag daarvoor was en jezelf blijven uitdagen. Gaat het eens een dag iets minder? Dan betekent het dat je beter van jezelf gewend bent dus zie het niet als falen maar als een uitdaging om de volgende keer te laten zien dat je het wel kan!

Wat deelnemers zeggen over Anne-Tess Jolink

Als ik kijk van waar ik kom en waar ik nu sta, ben ik enorm trots op mijzelf!

Anne-Tess geeft kundige antwoorden op elke vraag die ik heb, daarnaast motiveert en steunt ze mij op het moment dat ik een ‘dipje’ heb. Zonder Anne-Tess was ik denk ik nooit gekomen waar ik nu sta!

— Eveline

Lees het persoonlijke verhaal van Eveline

Bij Personal Body Plan leer je vallen en opstaan!

Mijn Personal Body Coach Anne-Tess heeft mij heel goed ondersteund! Vanaf de eerste dagen staat ze klaar met goede tips over voeding en training.

— Martijn

Lees het persoonlijke verhaal van Martijn

Ik let nu echt op wat ik in mijn mond stop

Inmiddels is het al zo’n 8 maanden geleden dat ik begon met mijn Personal Body Plan met mijn Personal Body Coach Anne-Tess. Ik heb mijn levensstijl helemaal omgegooid.

— Maarten

Lees het persoonlijke verhaal van Maarten

Anne-Tess Jolink coacht de volgende plannen