Anne Lotte de Weerdt, 29

50% Party Animal, 50% Fit Girl!

Nog maar 2 Original plekken beschikbaar Kies Anne Lotte de Weerdt als coach
4.7 / 5
651 beoordelingen
AlleenstaandBloggerBurn-outDansenDepressieEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobGlutenallergieHbo-niveauHockeyHorecaKankerKookliefhebberLactoseintolerantieMindfulnessMindsetMuziekliefhebberNatuurliefhebberNotenallergieOnregelmatig werkPaaldansenRunnerSpiritueelTravelerYoga
Coaches Anne Lotte de Weerdt

Over coach Anne Lotte de Weerdt

Hi, Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Mijn naam is Annelot, woonachtig in Amsterdam, maar ook veel in het buitenland te vinden. De wereld ontdekken is mijn grootste hobby. Verder houd ik van koffietjes drinken met vriendinnen en speel ik piano.

Momenteel focus ik me bijna fulltime op mijn baan als Personal Body Coach omdat ik zoveel mogelijk klaar wil staan om jou te helpen bij het vinden van een levensstijl die aansluit op jouw doelen en dromen en die naast dat hij gezond is, vooral goed bij je past. Daarnaast werk ik als freelance recipe&food content creator.

Op mijn 25e heb ik flink wat te verduren gehad met mijn gezondheid. Hierdoor heb ik mij gerealiseerd dat je lichaam goede zorg nodig heeft en dit vooral ook verdient!

Ik werkte in de horeca dus had niet alleen een onregelmatig bestaan, ik was ook constant omringd met verleidingen. Daarom begon ik zelf met Personal Body Plan. Vanaf daar groeide mijn liefde voor gezond eten en lekker koken. Tegenwoordig ben ik 50% fit girl en 50% party animal, klinkt dat niet als best of both worlds?

Wat deelnemers zeggen over Anne Lotte de Weerdt

Ik kan na 12 weken al zeggen dat het de beste keuze is die ik in jaren heb gemaakt!

Het wekelijkse contact met Anne Lotte werkt motiverend. Hoe cliché het ook klinkt, zij is echt de stok achter de deur waarvan ik niet wist dat ik hem nodig had. Ze is duidelijk in de verwachting die ze van mij heeft, motiveert met lieve woorden en ik heb echt het idee dat ik alles met haar kan delen.

— Julia

Lees het persoonlijke verhaal van Julia

Ik voel me veel beter in mijn vel en heb me nog nooit zo energiek gevoeld. 

Anne Lotte is mijn stok achter de deur! Ze geeft me vaak goede tips voor gezonde recepten en ze toont veel interesse! Als ik vragen heb, geeft ze uitgebreid antwoorden waar ik echt iets aan heb.

— Britt

Lees het persoonlijke verhaal van Britt

Ik kan iedereen die twijfelt aanraden om te starten

Anne Lotte me tips en ideeën en weet me altijd gemotiveerd te houden, ik voel me supergoed! Ze geeft me echt bruikbare tips, in het begin was het even zoeken naar de balans in vooral voeding maar met haar tips ben ik echt geholpen. Ze leeft echt met je mee en dat vind ik heel erg fijn!

— Pascalle

Lees het persoonlijke verhaal van Pascalle

Daar sta ik dan 22 weken later met –9 kg and still going strong! 

Ik ben Anne Lotte dan ook zo ontzettend dankbaar voor haar constante neutrale aanwezigheid en acceptatie van mijn unieke proces, week na week telkens weer. Dit soms vanuit mij hele dunne lijntje, maakte voor mij dat ik niet op gaf en steeds weer in contact bleef. Soms enkel om niet stom over te komen en mijn coach to ghosten hoe graag ik dat op momenten wel had willen doen.

— Anita

Lees het persoonlijke verhaal van Anita

Ik heb bewuster om leren gaan met voeding

Anne Lotte is erg betrokken in mijn proces en deelt daarnaast allerlei leuke tips.

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

Ik was bang dat ik een streng dieet moest volgen, maar dit was helemaal niet het geval

Anne Lotte gaf altijd goede tips, ook als ik even geen progressie zag. Ik ben haar dankbaar voor haar coaching. Ze gaf me motivatie om door te zetten en mede dankzij haar heb ik een mooi resultaat behaald. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik met een jaar heb verlengd.

— Cynthia

Lees het persoonlijke verhaal van Cynthia

Anne Lotte de Weerdt coacht de volgende plannen