Angelique van Hees, 33

It always seems impossible until it's done

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.6 / 5
232 beoordelingen
BourgondiërCrossfitEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkParttime jobSamenwonendTravelerVeel onderweg
Coaches Angelique van Hees

Over coach Angelique van Hees

Hoi! Leuk dat je op mijn coachprofiel kijkt! Ik ben Angelique en woon samen met mijn vriend in Utrecht. Ik heb een drukke kantoorbaan en mijn vrije tijd besteed ik aan gezellige etentjes/borrels, uitstapjes naar andere steden en ga ik op z’n tijd graag naar feestjes. Daarnaast houd ik ook erg van thuis lekker film kijken, nieuwe recepten proberen en kan ik zo nu en dan heel creabea bezig zijn haha.

Naast dat ik gewoon een echte lekkerbek ben, heb ik het altijd al leuk gevonden om bezig te zijn met en te leren over voeding. Door de jaren heen heb ik zoveel verschillende informatie gehoord en gelezen dat ik op een gegeven moment niet meer wist waar ik ‘goed’ aan deed. Bij Personal Body Plan heb ik geleerd dat een goed voedingspatroon is gebaseerd op het vinden van een balans en niet op het volledig uitbannen van alles wat lekker en gezellig is.

Als coach vind ik het belangrijk dat wij samen kijken naar wat werkt voor jou. Geen diëten of verboden voedsel, maar een voedingspatroon wat past binnen jouw leven zodat het realistisch is met een drukke baan, gezinsleven of actief sociaal leven. Ik ben vrolijk, sociaal en betrokken. Je kunt van mij volledige inzet, motivatie, oprechte interesse en een stok achter de deur verwachten. Ik hoop jou voor een gezonde leefstijl te inspireren, zodat ook jij kunt komen tot een betere versie van jezelf!

Angelique van Hees coacht de volgende plannen